• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova luda ideja sa "San Sira": Renato Sančez!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"U ovom trenutku Sančez trenira s nama. Moramo donijeti odluku. Postoji mogućnost da ode ovog ljeta, ali isto tako i da ostane s nama ovu sezonu", rekao je trener Bavaraca, što bi mogao biti signal za upravu Milana.

Karlo Ančeloti, trener minhenskog Bajerna, potvrdio je da bi mladi portugalski fudbaler Renato Sančez ovog ljeta mogao napustiti bavarski klub, samo godinu dana nakon što je stigao iz Benfike.

Navodno talentovanog Portugalca, koji je oduševio fudbalsku javnost na Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj, želi njegov zemljak Žoze Murinjo i Mančester junajted, a u trku bi mogao da se uključi i Milan, koji je ovog ljeta na "San Siro" već doveo brojna pojačanja.

I sam igrač potvrdio je da mu se sviđa ovakva ideja.

"Lično, nisam zadovoljan prvom godinom u Bajernu. Volio bih da igram više i vjerujem da bih dobio veću šansu u Milanu nego u Minhenu. Milan je interesantna opcija, a ukoliko se dva kluba dogovore, ne bih imao ništa protiv da dođem na 'San Siro'", rekao je Portugalac.

Sančez je u Bajern stigao kao velika nada od koje se puno očekivalo, ali je prošle sezone odigrao tek šest utakmica.

"U ovom trenutku Sančez trenira s nama. Moramo donijeti odluku. Postoji mogućnost da ode ovog ljeta, ali isto tako i da ostane s nama ovu sezonu", rekao je trener Bavaraca, što bi mogao biti signal za upravu Milana.

Za razliku od Sančeza, prema riječima italijanskog trenera Arturo Vidal, za kojeg je interesovanje pokazao Milanov gradski rival Inter, sigurno ostaje u klubu, iako se spekuliše kako bi i on mogao preći na "Old Traford".

"Vidal je naš igrač u kojeg ima mnogo povjerenja. Znam da postoje glasine o njegovom odlasku, ali navikli smo na to. Ostaće sa nama sto posto u to sam siguran", jasan je bio Ančeloti čiji tim je danas savladao Čelsi u Singapuru (3:2).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC