• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Sad da damo gol i u revanšu

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde zadovoljni pobedom nad Spartom (2:0), ali pozivaju na oprez pred revanš meč u Pragu i smatraju da i tamo moraju da budu efikasni

 Izjave igrača poslije FK Crvena zvezda Sparta Prag 2:0 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobedila je Spartu iz Praga u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu evrope u Beogradu (2:0).

Vujadin Savić smatra da je veoma dobro što njegov tim nije primio gol i veruje da na revanš putuju sa dobrom zalihom.

"Presrećan sam i mislim da samo uz pozitivnu atmosferu kao što je bilo u ovom slučaju možemo da prođemo Spartu. U pitanju je odlična ekipa i ne smemo da se opustimo za revanš. Sada nam predstoji utakmica sa Radom, moramo da se koncentrišemo na taj meč, a onda ćemo opet razmišljati o Sparti", poručio je Savić posle meča.

On je rekao da je ekipa odlično funkcionisala, ali i da je podrška sa tribina bila veoma značajna.

"Prezadovoljan sam i ponosan na sve momke koji su bili na terenu i ljude koji su došli na stadion, jer stvarno vlada jedna pozitivna atmosfera i mislim da samo tako možemo da napravimo uspeh".

Fudbaler Zvezde kaže da su svi imali izuzetno poštovanje za rivala, ali da mu se čini da je Sparta mnogo više respektovala njih.

"U svaku utakmicu ulazimo sa resepktom, ali mislim da su oni u prvih 15 minuta imali veći respekt prema nama, nego mi prema njima. Kada smo kompaktni kao ekipa, niko nam ništa ne može. Ovde sam od osme godine, ne znam utakmicu koju je Zvezda igrala na svom stadionu, a da nije bila favorit i da se od nje nije očekivalo a pobedi. Mogu ekipe da se predstave kao favoriti, ali...", dodao je Savić i naveo da očekuje potpuno drugačiji revanš meč.

I Filip Stojković bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

"Mislim da je ovo najbolja utakmica od kada smo se okupili. Odigrali smo fenomenalno. Naš dogovor u odbrani bio je da ne primimo gol, a napred šta saigrači urade. I eto... dali su dva gola", rekao je Filip Stojković posle pobede.

On je naveo da su crveno-beli napravili dobru zalihu pred revanš meč, ali...

"Sigurno je da bismo potpisali rezultat 2:0 da ste nas pitali pre utakmice, ali neće biti uopšte lako u revanšu. Igrao sam tamo sa reprezentacijom i izgubili smo. Mnogo bi nam značilo da damo gol", izjavio je Stojković i dodao:

"Dogovor nas iz odbrane je da u Pragu ne primimo gol, a videćemo šta će uraditi saigrači. Ovaj put su dali dva gola i nadam se da će opet".

Za Milana Borjana meč protiv Sparte imao je posebnu težinu. Igrao je svoj prvi duel u crveno-belom dresu.

"Drago mi je što su me navijači lepo dočekali, aplauzom. Ne mogu da opišem osećaj kada sam izašao na teren, sav sam se bio naježio. Hvala i saigračima koji su me sjajno prihvatili", rekao je novi golman crveno-belih.

On je rekao da smatra da je Crvena zvezda odradila odličan posao u prvom duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope pred revanš u Pragu.

"Imamo dobar rezultat i nadam se da ćemo ga iskoristiti u revanšu".

Revanš meč na programu je 3. avgusta u Pragu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC