• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenalove muke: Gol Lakazeta, pa povreda

Autor mondo.rs

Najskuplji fudbaler u istoriji Arsenala postigao prvi gol pred domaćom publikom na ovim pripremama, ali ubrzo morao napolje iz igre zbog povrede. Poraz "tobdžija" od Sevilje na Emirejts kupu.

Najskuplje pojačanje u istoriji "tobdžija" Aleksander Lakazet (26) prvo je obradovao navijače na "Emirejtsu" pogodivši protiv Sevilje u 62. minutu, ali ih je ubrzo i zabrinuo.

Već u 78. minutu je skupo plaćeni francuski napadač morao iz igre zbog povrede, pošto je prethodno osetio bol u nozi, što svakako nije dobra vest za Arsena Vengera koga uskoro očekuje duel u Komjuniti šildu protiv Čelsija, pa potom i početak Premijer lige.

Stoga nijedna dobra stvar za Arsenal iz današnje utakmice na "Emirejts kupu" protiv Sevilje koji su Andalužani dobili pogocima Hoakina Koree i Stivena N'Zonzija - 2:1 (0:0).

Posebno je lep bio pogodak visokog francuskog veziste koji je pet minuta nakon pogotka svog sunarodnika Lakazeta na drugoj strani poslao projektil u mrežu Petra Čeha, što je on samo mogao da isprati pogledom. 

Pogledajte.

Arsenal
Izvor: YouTube


Ranije danas Lajpcig je pobedio Benfiku (2:0), a uprkos porazu Arsenala oni su ovogodišnji šampioni Emirejts kupa, pošto su bili poravnati sa Seviljom sa po devet bodova. Podsetimo, svaki gol vredi jedan bod, dok se za pobedu, remi i poraz dodeljuje standardan broj bodova.

S obzirom na to da je Arsenal dao više golova - oni su šampioni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC