• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Žile? Više je to bila preventiva

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević objasnio svoj potez sa poluvremena kada je u svlačionici ostavio Filipa Stojkovića, a na teren poslao Marka Gobeljić. Navodi da je zadovoljan današnjim rezultatom.

 Milojević poslije pobjede protiv Rada Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde se sa stadiona "Kralj Petar Prvi" vraćaju sa nova tri boda, a četvrtu utakmicu zaredom završavaju bez primljenog gola pošto su bili bolji od Rada (2:0).

Trener Vladan Milojević je u odnosu na četvrtak i evropski meč sa Spartom napravio veliki broj promena, ali i pored znatno rotiranog sastava njegova ekipa je pokazala zrelost pred golom protivnika kaznivši i najmanje trenutke nepažnje.

Za TV Arena Sport kratko je prokomentarisao da je zadovoljan današnjim mečom uz čestitke svojim igračima i fudbalerima Rada na dobroj utakmici po sparnom i "teškom" vremenu.

"Pobedom sam zadovoljan, a iskreno sam negde i očekivao da će biti ovako.. Svaka čast mojim momcima i igračima Rada. Posle onakve utakmice u četvrtak želeli smo da promenimo tim, dali smo šansu drugima, poput Srđana Babića koji je sad debitovao, a nažalost oni kroz takmičarske utakmice dolaze do forme", konstatovao je Milojević.


Navijače Zvezde zabrinula je promena desnog beka na poluvremenu.

Umesto Filipa Stojkovića, koji je u prvom poluvremenu imao problema sa desnim kolenom, u nastavku je ušao Marko Gobeljić, koji je pružio solidnu partiju na toj poziciji.

Da li će on biti spreman za revanš sa Spartom (koja je samo remizirala ove nedelje)?

"Više je Žule (Filip Stojković) izašao jer je bilo u planu da ga odmorimo. Dolazi iz perioda u kom nije igrao takmičarske mečeve, više je to bilo radi preventive", objasnio je on.

Trener domaćina zna gde su njegovi igrači grešili, ali misli da nije vreme za kritike.

"Generalno prvo poluvreme moji igrači su previše respektovali igrače Zvezde. Imali su osam kornera u prvom poluvrmenu  i to znači da smo paničili. Imali smo polušanse, mislim da je bio i penal kada je naš igrač morao bolje da iskoristi šansu. Zvezda nam je iz neka dva šuta dala dva gola. To govori da imaju iskustvo i znanje", kazao je Gordan Petrić koji je istakao da su mladi fudbaleri budućnost kluba i da moraju da ih istrpe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC