• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napustio Crvenu zvezdu posle 15 minuta

Autor mondo.rs

Još jedan Crnogorac otišao je iz Ljutice Bogdana ovog leta posle odigranih 15 minuta za Crvenu zvezdu u periodu od dve godine.

 Jovovič otišao iz Zvezde Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Vladimir Jovović je sredinom 2015. stigao u Crvenu zvezdu kao jedan od najtalentovanijih fudbalera Crne Gore, međutim, klub napušta sa samo jednim zvaničnim nastupom u crveno-belom dresu.
MONDO saznaje da je 22-godišnji krilni napadač sporazumno raskinuo ugovor, godinu dana pre njegovog isteka, i nalazi se u potrazi za novim angažmanom.
Posle dobrih partija na pozajmicama u OFK Beogradu i Spartaku iz Subotice, kao i za reprezentaciju Crne Gore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, očekivalo se da Jovović ove sezone konačno dobije šansu u Zvezdi, ali najviše zbog odluke FS Srbije da se smanji broj stranaca u Superligi, to se nije dogodilo.

Mladi fudbaler bio je jedan od zapaženijih tokom zlatiborskih priprema, međutim, njegovo ime, kao i Stefana Miloševića i Andrije Lukovića, nije se našlo na Zvezdinom spisku licenciranih igrača za prvenstvo Srbije.
Pominjalo se nedavno da je za Jovovića zainteresovana podgorička Budućnost, pa ćemo videti hoće li se vratiti u domovinu posle rastanka sa crveno-belima.

Jovović je nosio crveno-beli dres samo jednom u zvaničnim utakmicama i to, igrom slučaja, u najubedljivijem porazu u istoriji kluba na "Marakani".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC