• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin debitant: Konačno sam to doživio!

Autor mondo.rs

"Očekivao sam možda da stvorim šansu ili postignem pogodak, s obzirom na to da je bilo zaista mnogo kornera na utakmici", kaže Srđan Babić poslije prve zvanične utakmice u crveno-bijelom dresu.

 Srđan Babić o debiju za FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pobjeda Crvene zvezde protiv Rada na Banjici (2:0) u drugom kolu Superlige Srbije neće ostati upamćena po kvalitetnom fudbalu, ali jedan od aktera zauvijek će je pamtiti.

Banjalučanin Srđan Babić upisao je svoj prvi takmičarski nastup u crveno-bijelom dresu.

"Želja mi je oduvijek bila da saznam kakav je osjećaj istrčati na teren kao Zvezdin fudbaler. Prije dvije godine sam se nadao da ću to doživjeti, ali morao sam malo duže da čekam jer se nisu sve stvari poklopile. Presećan sam i sada razmišljam samo o budućnosti i o svemu onom što me očekuje u crveno-bijelom dresu", izjavio je nakadašnji prvotimac Vojvodine, a sada član Real Sosijedada na pozajmici u Zvezdi.

Imao je 21-godišnji štoper čak i nekoliko pokušaja da savlada golmana "građevinara", pošto su gosti u nedjelju izveli veliki broj kornera, pa je u par navrata šutirao glavom.

"Jako teška utakmica po vremenu koje uopšte nije bilo lako za igru. U ovom trenutku nam je svima najvažnije da smo osvojili tri boda. Vrlo je bitno što smo dobro otvorili prvenstvo, što igramo efikasno i što nismo primili nijedan gol. Očekivao sam možda da stvorim šansu ili postignem pogodak, s obzirom na to da je bilo zaista mnogo kornera na utakmici. Ovog puta se nije namjestilo, iako sam nekoliko puta uputio udarac ka golu nakon prekida. Lično mi mnogo više od toga znači što nismo primili gol na Banjici i zato mogu da kažem da sam zadovoljan svojim debijem u Zvezdinom dresu", poručio je Babić za klupski sajt.

Crveno-bijeli se sada okreću revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u četvrtak (19.00) u Pragu protiv Sparte.

"Znamo šta nas očekuje, spremamo se i maksimalno smo fokusirani na utakmicu sa Spartom. U odličnom raspoloženju putujemo u Prag, ali nijednog trenutka ne zaboravljamo da nas već u nedjelju očekuje utakmica trećeg kola domaćeg šampionata. Na svim frontovima moramo da budemo maksimalno uspješni", istakao je Babić, čija ekipa u Češku putuje sa prednošću 2:0.

U narednom kolu domaćeg prvenstva, Zvezda u nedjelju od 19 časova igra protiv Čukaričkog na svom stadionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC