• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Hoću kao Vidić

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler izjavio je da će uraditi sve kako bi u Mančester junajtedu bio podjednako uspešan kao njegov zemljak i bivši kapiten kluba sa Old Traforda

Nemanja Matić je prešao iz Čelsija u Mančester junajted za 45 miliona evra i tako postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji.

Pred reprezentativcem Srbije sada je veliki izazov. Želi da se dokaže tokom još jedne saradnje sa Žozeom Murinjom, ali i da pokuša da dostigne rezultate koje je napravio njegov zemljak na Old Trafordu, Nemanja Vidić.

"Vidić je bio veliki igrač, jedan od onih koje koji biste želeli da postanete. Imao je sjajnu karijeru. Bio je vođa mančester junajteda i reprezentacije Srbije i drago mi je što sam došao u klub u kojem je bio i on. Potrudiću se da ponovim ono što je Vidić uradio u Junajtedu. Znam da će biti veoma teško, ali ne želim da mi jednog dana kaže: 'Šta radiš ovde'", rekao je za klupsku televiziju Matić, koji sanja da kao Vidić osvoji trofej Premijer lige i Lige šampiona sa "đavolima".

Matić, koji danas puni 29 godina, rekao je da je sa zadovoljstvom prihvatio da pređe na Old Traford.

"Osećam se odlično, Mančester je jedan od najvećih klubova na svetu i srećan sam što sam došao. Imao sam veliku želju opet da radim sa Murinjom, nisam razmišljao kada je stigao poziv. Siguran sam da možemo da napravimo velike stvari, da napadnemo trofeje prvaka Engleske i Evrope", rekao je treći srpski reprezentativac koji će igrati u mančester junajtedu, posle Vidića i Zorana Tošića.

Matić, koji će nositi dres sa brojem 31, trebalo da debituje protiv Real Madrida u Superkupu Evrope 8. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC