• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskupljenje "lala" na Karađorđu

Može li Vojvodina da se izdigne iz sivila i pobijedi Partizan? Milan Đuričić obasipa crno-bijele komplimentima, ali najavljuje igru na sva tri boda.

 Iskupljenje "lala" na Karađorđu Izvor: MONDO

Mnogo toga ove sezone ne štima u ekipi Vojvodine.

Pokazatelja je napretek - vodeća Crvena zvezda "bježi" 19 bodova, a drugoplasirani Partizan 17. Novosađani su čak prepustili treću poziciju subotičkom Spartaku, novajliji u Jelen Superligi Srbije.

Milan Đuričić je treći šef struke od ljetos, poslije Dragoslava Stepanovića i Branka Babića, ali sudeći po rezultatima prve dvije utakmice pod njegovim vođstvom, ponovo nema konkretnijeg pomaka nabolje.

Vojvodina je sa novim trenerom ubjedljivo pobijedila Čukarički (4:0), a onda poklekla na gostovanju u Smederevu (0:1), iako je više od jednog poluvremena imala igrača više...

U takvoj situaciji na stadion Karađorđe stiže Partizan, koji u proljećnom dijelu sezone nije primio nijedan pogodak i poslije kiksa Crvene zvezde protiv Metalca opet može da "namiriše" titulu.

"Gostovanje Partizana u Novom Sadu je uvijek praznik fudbala. Očekujem od našeg tima da pruži maksimum i da u otvorenoj, fer igri pokušamo da pobijedimo", rekao je Đuričić na konferenciji za novinare.

"Mislim da je Partizan trenutno najkompaktniji tim u zemlji, mada nije prvi na tabeli. Igraju najduže zajedno, imaju najveći fond igrača, ali to ne mijenja činjenicu da mi želimo da pobijedimo i da ćemo sve učiniti da to uradimo", dodao je popularni Đumi.

Prvi strijelac Superlige, Dragan Mrđa, rekao je da želju fudbalera Vojvodine pred ovu utakmicu ne bi trebalo dovoditi u pitanje.

"Očekujem dobru utakmicu i što više publike. Pozivam ljubitelje fudbala u Novom Sadu da nam pomognu, jer nam njihova podrška puno znači. Bio bih najsrećniji kada bismo pobijedili, a stadion bio pun", izjavio je Mrđa.

Utakmica na Karađorđu počinje u 15 časova. Prošle sezone su crno-bijeli dva puta gostovali Vojvodini i oba puta izvukli povoljan rezultat - 0:0 i 2:0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC