• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti razočarao Alardajsa

Menadžer Blekburna Sem Alardajs odgovorio je na kritike kolege iz Čelsija, da je njegov tim u meču Premijer lige igrao dugim loptama.

 Anćeloti razočarao Alardajsa Izvor: MONDO

Blekburn je u nedelju na svom stadionu remizirao sa "plavcima" (1:1), koji su tako izgubili korak u trci sa vodećim Mančester junajtedom.

"Žao mi je, ali moram da kažem da je Anćeloti pao u mojim očima poslije tog intervjua. Postao je još jedan trener velikog kluba, koji neće i ne može da nam oda priznanje na ostvarenom rezultatu", izjavio je Alardajs.

Stratega Blekburna, nekada Boltona i Njukasla, bije loš glas, da igru svog tima gradi na gruboj igri u odbrani i "bunarenju" u napadu.

"Nije korektno kada optužbe koje prate mene prebacuju na fudbalere Blekburna, a naročito kada se te optužbe baziraju na nečijoj percepciji, a ne na realnosti", dodao je "Veliki Sem".

"Kada ste u malom klubu i postignete dobar rezultat protiv nekog od 'velikih momaka', rijetko će vam priznati da ste ih nadigrali, naročito protivnički treneri. Oni moraju da skrenu pažnju sa svojih propusta i nedostataka njihovog tima, pa onda iznose optužbe o dugim loptama i slične gluposti".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC