• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilja posle tri godine u reprezentaciji

Autor mondo.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Hulen Lopetegi pozvao je Davida Vilju u ekipu za utakmice protiv Italije i Lihtenštajna u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Selektor Španije Hulen Lopategi saopštio je spisak od 26 igrača za predstojeće mećeve kvalifikacija za Mundijal u Rusiji protiv Italije i Lihtenštajna, 2. i 5. septembra, na kojem se nalazi i ime iskusnog Davida Vilje.

On je pozvan u državni tim prvi put od 2014. godine, odnosno od Svetskog prvenstva u Brazilu, kada je Španija eliminisana u grupnoj fazi takmičenja.

"On dolazi iz američke MLS lige i to ne možemo da promenimo. Moramo da verujemo našim instinktima. Pozvali smo ga jer mislimo da može da pomogne. Prilikom saopštavanja sledećeg spiska donećemo odluku na osnovu igara i učinka igrača", rekao je Lopetegi.

Vilja je sa "crvenom furijom" osvojio Evropsko prvenstvo 2008. godine i Svetsko prvenstvo dve godine kasnije. Najbolji je strelac španske reprezentacije sa 59 golova u 97 utakmica.

Vilja je pozvan umesto Dijega Koste, koji ne igra za Čelsi, posle sukoba sa upravom kluba. U ekipi neće biti još jednog igrača londonskih "plavaca" Markosa Alonsa, ali je pozvan njegov saigrač Alvaro Morata, kao i golman Mančester junajteda David de Hea.



Fudbaleri Španije igraju 2. septembra na "Santjago Bernabeu" u Madridu protiv Italije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. Obe ekipe imaju po 16 bodova u Grupi G.

Prvoplasirane ekipe plasiraće se direktno na Svetsko prvenstvo, dok će osam drugoplasiranih igrati u baražu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC