• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belodedić: Srbi se ogriješili o Džaju

Miodrag Belodedić kritikuje hapšenje Dragana Džajića i ističe da bi status šeste "Zvezdine zvijezde" trebalo da dobije cio šampionski tim iz Barija.

 Belodedić: Srbi se ogriješili o Džaju Izvor: MONDO

"Džaja je istinska fudbalska legenda, velikan, čovjek i prijatelj i zaista sam ostao zatečen, i iznenađen, svim onim što mu se dešavalo. On to nije zaslužio. Tim postupkom Srbija je srušila svoj fudbalski spomenik i ogriješila se o Džajića", rekao je nekadašnji libero crveno-bijelih i reprezentacije Rumunije.

Belodedić, trenutno prvi čovjek za omladinski fudbal u FS Rumunije, u intervjuu za "Glas Srpske" istakao je da ga je Džaja prihvatio kao vlastito dijete.

"Kada sam došao u Beograd obratio sam se Džajiću sa željom da igram u Zvezdi. Objasnio sam mu situaciju u Rumuniji i na koji način sam stigao u Srbiju. Prihvatio me je kao sina".

Takođe, pomno prati najavu izbora šeste "Zvezdine zvijezde".

"Doći ću u Beograd na dan kada smo trijumfovali u Bariju i uzeli titulu šampiona Evrope. Mislim da je najbolje, i najpravednije, da cijela generacija iz Barija bude proglašena za šestu ‘Zvezdinu zvijezdu’. U toj ekipi bilo je mnogo majstora, ali kao cjelina smo djelovali moćni i bio bi grijeh nekoga izostaviti".

Belodedić vjeruje da Srbija može da prođe prvi krug na Mundijalu u Južnoj Africi, ako ne podlegne euforiji.

"Orlovi imaju odličnu ekipu koja može da dođe daleko. Treba samo biti strpljiv i mudar, odnosno igrati bez kalkulacija i opuštanja. Tim Radomira Antića ne smije da na turnir otputuje s devizom ‘lako ćemo’. To se obija o glavu", zaključio je nekadašnji igrač Steaue, Valensije, Valjadolida, Viljareala i meksičke Atlante.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC