• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret Sitija, Sterling za pobedu u 97!

Autor mondo.rs

Siti bio na pragu još jednog kiksa, ali je srećan pogodak Rahima Sterlinga u sedmom minutu nadoknade doneo Gvardiolinom timu pobedu.

Siti je presrećan, a Bornmut utučen!

Bio je to još jedan meč u kome su "građani" loptu u svojim nogama držali više od dve trećine vremena, ali i ovoga puta, kao i protiv Evertona, morali su da jure prednost, što su uspeli, ali sada je ostalo dovoljno vremena i za preokret koji je doneo Rahim Sterling.

U sedmom minutu nadoknade kontru je na drugoj strani povukao Džošua King da bi mu šut odbranio Ederson, a odmah potom je Sterling, uz mnogo sreće, doneo pobedu.

Lopta je zakačila jednog igrača "građana", završila iza Begovića, ali je Sterling na kraju morao napolje zbog drugog žutog kartona dobijenog zbog slavlja sa navijačima koji su gotovo utrčali na teren "Vitaliti" stadiona.

Ostaće sporno da li je sudija Majk Din bio u pravu kada je dozvolio da se igra ovoliko (produžio 5 minuta, igralo se 11).

BORNMUT - MANČESTER SITI 1:2 (1:1)

Domaći tim, koji po običaju odlično igra pred svojim navijačima, poveo je nakon fenomenalnog šuta levog beka Čarlija Danijelsa koji je lansirao projektil u mrežu Edersona, i to iz pozicije iz koje bi malo koji igrač uspeo da uputi i šut u okvir gola...


Novi brazilski čuvar mreže nije uspeo to da odbrani, ali je u nastavku imao nekoliko dobrih intervencija, dok mu je u jednoj situaciji saveznik bio i okvir gola.

Nije dugo u "nokdaunu" bila ekipa Sitija koja je uzvratila preko Žezusa u 21. minutu.

Napadač je postigao "lak gol" nakon izvrsnog pasa Davida Silve kroz sredinu, dok je De Brujne mudro odvlačio čuvare na bok, pa je tako Žezus stigao do svog prvog gola u ovoj sezoni, ukupno osmog u dresu Mančester sitija.

"Građani" su do kraja susreta bili opasniji, probao je Gvardiola i sa Aguerom, pogodili prečku preko Nikolasa Otamendija, ali imali sreće duboko u nadoknadi vremena preko Sterlinga.



PREMIJER LIGA 3. KOLO:


Bornmut - Mančester siti 1:2 (1:1)
/Danijels 13 - Gabrijel 21, Sterling 90+7/

Kristal Palas - Svonsi (16.00)
Hadersfild - Sautempton
Njukasl - Vest Hem
Votford - Brajton
Mančester junajted - Lester (18.30)

u nedelju:

Čelsi - Everton (14.30)
VBA - Stouk (14.30)
Liverpul - Arsenal (17.00)
Totenhem - Barnli (17.00)

TABELA: Siti (+1) 7, Junajted 6, Hadersfild 6, VBA 6, Votford 4, Liverpul 4, Sautempton 4, Everton 4, Lester 3, Totenhem 3, Arsenal 3, Čelsi 3, Barnli 3, Stouk 3, Svonsi 1, Njukasl 0, Bornmut (+1) 0, Kristal Palas 0, Brajton 0, Vest Hem 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC