• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić o Zvezdi: Nisu slučajno u Ligi Evrope

Autor mondo.rs

"Arsenal je veliki favorit, a mi ostali ćemo se boriti za drugo mesto", kaže za MONDO ofanzivni vezista BATE Borisova.

 Mirko Ivanić o Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Posle godinu i po dana odsustva, nekadašnji kapiten Vojvodine Mirko Ivanić 14. septembra ponovo će igrati u Srbiji, kada BATE Borisov bude gostovao kod Crvene zvezde u prvom kolu Grupe H Lige Evrope.

Tim povodom MONDO je kontaktirao 23-godišnjeg ofanzivnog vezistu.

"Čestitao bih i Zvezdi i Partizanu na ulasku u grupnu fazu, to je sjajna stvar za srpski fudbal", bilo je prvo što nam je Ivanić rekao.

Potom je komentarisao rivale - Arsenal, Keln i Crvenu zvezdu.

"Arsenal je veliki favorit, a mi ostali ćemo se boriti za drugo mesto. Mislim da će biti jako zanimljivo i da je ovo jedna od atraktivnijih grupa. BATE ima iskustvo igranja na međunarodnoj sceni, Keln dolazi iz Bundeslige ali videli smo da nije bauk, dok Zvezda ima dobar tim i odličnog trenera. Pratio sam sve naše timove od početka kvalifikacija i ovo što je Zvezda napravila uopšte nije slučajno. Jasno se videlo od početka da znaju šta rade", istakao je momak iz Bačkog Jarka, čiji je transfer u redove beloruskog šampiona iznosio 1,5 miliona evra.

Cilj BATE-a ovog leta bio je plasman u Ligu šampiona, ali ih je u toj nameri osujetila Slavija iz Praga.

"Nismo uspeli da se domognemo Lige šampiona, tako da ćemo pokušati da se iskupimo dobrim igrama u Ligi Evrope. Pokušaćemo da doguramo što dalje", najavio je Ivanić.

Grupna faza za beloruski tim počinje utakmicom u Beogradu, 14. septembra. Navijači Crvene zvezde dočekali su da posle decenijske pauze opet gledaju svoj klub u grupnoj fazi evropskog takmičenja, tako da nema sumnje da će se tražiti karta više. Možda i nije loše već na startu pregurati verovatno "najvatrenije" gostovanje...

"Biće sigurno prepun stadion i 'vruća' atmosfera u Beogradu, ali BATE je pre dve godine igrao protiv Partizana (u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, prošli zahvaljujući golu u gostima - 1:0, 1:2) tako da u klubu znaju šta da očekuju".

Ne sumnja Mirko Ivanić da će i pored velikog interesovanja zvezdaške javnosti, on imati ličnu podršku sa stadiona Rajko Mitić.

"Biće sigurno mnogo mojih prijatelja na tribinama, ali polako, prvo nas čeka važna utakmica protv Šahtjora u nedelju u prvenstvu, pa onda idem u reprezentaciju...", ne želi da preskače obaveze novopečeni reprezentativac Crne Gore, koji je dobio poziv za duele protiv Kazahstana i Rumunije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC