• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Krstičić odmah u vatru!

Autor mondo.rs

Mnogo je nepoznanica oko startne postave Crvene zvezde za 155. "večiti derbi", ali probaćemo opet da pogodimo...

 Vječiti derbi Crvena zvezda Partizan sastav Zvezda Izvor: MN PRESS

"Evropski derbi" čeka nas u četvrtak od 19 časova na stadionu Rajko Mitić (prenos na TV Arena Sport). Na krilima plasman u grupnu fazu Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage u 155. međusobnom duelu.

Zaista odličan trenutak za najveću utakmicu domaćeg fudbala!

Pitanje je, međutim, da li bi se sa tim složio trener crveno-belih Vladan Milojević, pošto ima određenih problema sa povređenim i premorenim igračima. Junački su "izginuli" u četvrtak da nadoknade 2:3 protiv Krasnodara, pa je pitanje da li će svi uspeti da povrate svežinu za predstojeći veliki izazov.

Najveći znakovi pitanja stoji pored Nemanje Milića, koji je u ambulantnim kolima napustio teren stadiona Rajko Mitić kada je zamenjen u 70. minutu i Milana Rodića, koji je izašao u 50. jer ga je prethodno protivnički igrač nagazio na već povređeno stopalo (polomljen srednji prst).

Neizvesno je i ko će igrati drugog štopera, uz Vujadina Savića, pošto za razliku od revanša sa Rusima, Damijen Le Talek nije suspendovan zbog kartona, ali je Abraham Frimpong odlično odigrao i možda zaslužio da mu se ponovo ukaže poverenje.

Francuz je, ipak, pokazao da se mnogo bolje snalazi u odbrambenoj liniji nego u veznom redu, a veća smirenost, tehnička i taktička obučenost koje ima u odnosu na saigrača iz Gane, čiji su aduti brzina i borbenost, mogli bi ovaj put da mu budu prednost...


Na pomenute dileme, Vladan Milojević je već nekoliko puta pokazao da je trener koji se ne plaši rizika i promena formacije i sastava od utakmice do utakmice, tako da je vrlo moguće da je nešto novo spremio i za nedelju. Na primer, novajliju Nenada Krstičića u startnoj postavi ukoliko Milić ne bude mogao na teren.

Kakav bi to bio debi za 27-godišnjeg vezistu pristiglog pre par dana iz Alavesa!

Ukoliko Rodić bude morao da preskoči i ovu utakmicum, još nije zaigrao za Zvezdu u Superligi, umesto njega na levog beka mogao bi ponovo Marko Gobeljić pošto je i Dušan Anđelković "rovit".

Uz "zakucane" Milana Borjana na golu, Filipa Stojkovića na desnom beku, Vujadina Savića na štoperu i Mičela Donalda na zadnjem veznom, očekuje se da u sastavu ostanu i Gelor Kanga, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić i Ričmond Boaći.

Poseban motiv za ovu utakmicu imaće Radonjić, koji je prošao kroz Partizanovu omladinsku školu, ali nikada nije krio da su mu pri srcu crveno-bele boje. Iako je brzonogo krilo crveno-belih bio na izdisaju kada je u četvrtak napuštao teren u 78. minutu, trebalo bi da pronađe energiju za ovu utakmicu.

Dakle, očekivani sastav Crvene zvezde za 155. "večiti derbi" je: Borjan - Gobeljić, Le Talek, Savić, Stojković - Donald, Krstičić - Radonjić, Kanga, Srnić - Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC