• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

155. EVRO DERBI: Zvezda - Partizan (ANKETA)

Autor mondo.rs

Večeras od 19 časova "vječiti rivali" sastaće se na stadionu "Rajko Mitić" u 7. kolu Superlige. Ko će pobijediti u "vječitom derbiju" poslije plasmana timova u Ligu Evrope? Glasajte u MONDO anketi

 155. EVRO DERBI: Zvezda - Partizan (ANKETA) Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Partizan večeras će odigrati prvi ovosezonski derbi. U sedmom kolu Superlige najbolji srpski klubovi "ukrstiće koplja" na stadionu "Rajko Mitić".

"Vječiti derbi", 155. po redu, oba tima, ali i navijači, dočekuju sa posebnom pažnjom, budući da su oba tima napravila dobre rezultate na Evropskoj sceni.

Prvi put u istoriji rivali sa Topčiderskog brda igraće zajedno u grupnoj fazi Lige Evrope, što su ostvarili eliminacijom Krasnodara i Videotona, i to je najbolja moguća uvertira za prvi sudar ove sezone dva najveća srpska kluba.

Crno-bijeli stižu na tradicionalno vruć teren rivala u ulozi prvaka Srbije i bez poraza su na posljednjih pet međusobnih duela sa Crvenom zvezdom. Na drugoj strani, crveno-bijeli osokoljeni su igrama na Evropskoj sceni ovog ljeta i trenutni su lider šampionata.

Derbi će suditi Danilo Grujić, internacionalni sudija iz Niša, koji je sudio i prethodni duel Crvene zvezde i Partizana u aprilu, i to će mu biti ukupno treći meč najboljih srpskih timova na kojem će biti glavni arbitar. Pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dosadašnji asistenti najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića, četvrti arbitar biće Nemanja Petrović, a dvojica dodatnih Ilija Brdar i Nenad Đokić.

Tradicija je na strani domaćina. U domaćem šampionatu ostvarili su 62 pobjede, dok je Partizan zabilježio 46, dok je 46 mečeva riješeno remijem.

Večeras se očekuje pravi fudbalski spektakl u Beogradu. Želja svih je da se sa tribina pozdrave igrači oba tima poslije uspjeha u Evropi i da se mnogo šire pošalje prava fudbalska slika sa jednog od najvećih derbija na Starom kontinentu.

Očekuje se da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti popunjene, ali ne skroz, i prema gruboj procjeni uživo bi trebalo da prisustvuje meču oko 35.000 navijača.

Cijene karata su 800 dinara za južnu i sjevernu tribinu, mjesto na Istoku košta 1.200 dinara, a na Zapadu 1.500 dinara. Blagajne stadiona u Ljutice Bogdana biće otvorene od 11 časova, dok će navijači Partizana i danas moći da kupe ulaznice na stadionu u Humskoj.

Anketa

Ko pobeđuje u 155. "večitom derbiju"?

  • Crvena zvezda

    57.92% (106)

  • Partizan

    34.43% (63)

  • Biće nerešeno

    7.65% (14)

Ko pobeđuje u 155. "večitom derbiju"?

Rezultati

Reporter MONDA biće na stadionu u Ljutice Bogdana, a naš portal tokom dana će pratiti sve informacije vezane za duel. Ostanite uz nas...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC