• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umalo sukob rukovodstva i navijača na "Karađorđu"

Nezadovoljni gledaoci na zapadnoj tribini najvećeg novosadskog stadiona povicima terali aktuelno rukovodstvo, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna dve strane

Bura na novosadskom "Karađorđu".

Fudbaleri Vojvodine odigrali su najgori meč u poslednjih nekoliko sezona i "glat" izgubili od Spartaka (5:0), samo nekoliko dana nakon što su ostali bez najboljih fudbalera Filipa Malbašića i Bogdana Planića, koji doduše još uvek nije završio transfer u Steauu.

Sredinom drugog poluvremena prvi put se sa zapadne tribine čulo "Uprava napolje", upućeno rukovodstvu kluba koje je izabrano u decembru prošle godine.

Povici su bili prvenstveno usmereni ka predsedniku kluba Dušanu Mijiću i predsedniku Nadzornog odbora Dragoslavu Vukoviću, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna koje je policija sprečila kada su pojedinci iz lože reagovali na verbalne napade.

Do kraja meča nije bilo nereda, ali je nastavljeno sa povicima navijača na šta je Dušan Mijić u izjavi za "Dnevnik" naveo da oni imaju pravo na to, ali da mora postojati neka granica.

"Posle ovog sramnog poraza naše ekipe, pravo je gledalaca da izraze svoje nezadovoljstvo. Kupili su ulaznice i mogu da negoduju, ali ne shvatam one koji su se zaletali ka loži i pitam se šta bi bilo da ne postoji ona ograda koja deli deo od onog gde su smešteni ostali gledaoci i navijači", naveo je predsednik kluba i dodao da to nikako nije način za civilizovnu komunikaciju.

Pogledajte tenzije u loži na 1:50 minuta snimka

Voša
Izvor: YouTube


Vojvodina je tokom ovog prelaznog roka ostala bez kostura tima, promenila je trenera i u međuvremenu eliminisana u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, ovo je tek drugi poraz "lala" koji su drugi na tabeli domaćeg prvenstva sa 15 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC