• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći prodat za 4 miliona evra?

Autor mondo.rs

Na poluvremenu 155. "večitog derbija", Informer je objavio da je centarfor Crvene zvezde prodat i da neće nastupati u Ligi Evrope.

 Ričmon Boaći u Kopenhagenu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ričmond Boaći u Lokomotivi Moskva.

Ričmond Boaći u Hanoveru.

Ričmond Boaći u Hanoveru.

Sve su to, do večeras, bili transferi najavljivani u našim medijima, ali se u suštini ništa konkretno nije dogodilo sve do trenutka kada je centarfor Crvene zvezde "zapratio" Spartu iz Praga na Instagramu, što je bio nagoveštaj njegovog odlaska u klub koji je direktno golovima i asistencijama izbacio iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na četiri dana do kraja letnjeg prelaznog roka u većem delu evropskih zemalja, pojavila se nova informacija i to u toku 155. "večitog derbija" tokom kojeg je Boaći bio u startnoj postavi Crvene zvezde.

"Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći će do kraja prelaznog roka napustiti "Marakanu" i preći u Kopenhagen", objavio je list "Informer" na poluvremenu utakmice.

"Prema saznanjima Informera, transfer će biti realizovan u naredna dva, tri dana, tako da će crveno-beli bez najboljeg napadača krenuti u evropsku avanturu. Klub iz Ljutice Bogdana će na ime obeštećenja za Ričmonda Boaćija dobiti od Danaca četiri miliona evra", navedeno je u kratkoj vesti objavljenoj na portalu ovog lista.

Crvena zvezda uspela je prošlog četvrtka da se vrati u Ligu Evrope posle decenije posrtanja u kvalifikacijama, za rivale u prvoj fazi dobila je Arsenal, Keln i BATE Borisov, ali je i pre i posle žreba postojala nedoumica oko toga da li će klub uspeti da zadrži svoje najveće zvezde za evropsku jesen.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bato

nadam se da ce hitno angazovati dobru ili bolju zamjenu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC