• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakosova "bomba" je (bivši) as Partizana?

Autor mondo.rs

Umesto Uroša Đurđevića, u Olimpijakosovim bojama mogao bi da zaigra jedan bivši centarfor Partizana.

Uroš Đurđević oprostio se od navijača Partizana posle 0:4 u Mađarskoj, što je posle nekoliko nedelja pisanja o tome da će postati fudbaler Olimpijakosa shvaćeno kao svojevrsna potvrda ove nezvanične informacije.

Ne samo da je Đurđević tri dana kasnije bio u startnoj postavi crno-belih za 155. "večiti derbi", već je u isto vreme iz Pireja stigla bombastična najava da će "bomba" u finišu letnjeg prelaznog roka biti - Aleksandar Mitrović!

Uporedo sa Mitrovićem, koji je i ove sezone rezerva kod menadžera Njukasla, Rafaela Beniteza, crveno-beli iz Pireja dovedeni su u vezu i sa Kevinom Miralasom iz Evertona, takođe rezerviste kod Ronalda Kumana, međutim prema informacijama portala "Sport 24" - čelnici šampiona Grčke demantovali su obe vesti nakon što su one objavljene.

"Nikada ne možete da znate šta sve može da se desi u finišu prelaznog roka. Ipak, zasad sam u mislima ovde", poslednja je izjava koju je Mitrović dao kada je bio upitan za mogućnost da ode iz kluba.

Među mogućim pojačanjima Olimpijakosa, nakon što se ovaj klub plasirao u Ligu šampiona, Demba Ba je takođe pomenut, ali ne i Đurđević, za kojeg je uredništvo ovog portala tvrdilo da nije bio predmet pregovora između klubova koji su se sudarili u letošnjim kvalifikacijama.

Koliko je realno da Mitrović, koji je više puta ponovio da je ostvario san potpisom za klub kakav je Njukasl, ali koji nije isključivao mogućnost da ode u slučaju prave ponude, na kraju završi u crveno-belim bojama Olimpijakosa?

Teško je reći, ali je očigledno da jedna "veza" između Olimpijakosa i Mitrovića postoji, a to je aktuelni trener grčkog kluba - Besnik Haši.

Kada ga već pominjemo, trebalo bi da podsetimo i na to da su Haši i Mitrović imali čudne odnose tokom zajedničkih dana u Anderlehtu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC