• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić o povratku: Neka bude kao prošli put

Autor mondo.rs

Napadač Torina ponovo je među "orlovima". Evo šta je rekao tim povodom...

 Ljajić o povratku: Neka bude kao prošli put Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Epitet "povremeni reprezentativac" možda najbolje pristaje Ademu Ljajiću.

Debitovao je 2010. kod selektora Vladimira Petrovića, ali ga je 2012. Siniša Mihajlović izbacio iz nacionalnog tima zbog odbijanja da peva himnu Srbije. Ljubinko Drulović ga je vratio među "orlove", zatim je redovno igrao kod Radovana Ćurčića, dok je od dolaska Slavoljuba Muslina minute upisao samo na selektorskom debiju nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, u maju 2016. protiv Kipra u prijateljskoj utakmici. Poziv je dobio i za prijateljsko odmeravanje snaga sa Rusijom u junu iste godine, ali se zbog povrede vratio u Italiju.

Od tada ga Muslin nije zvao. Malo zbog povreda, malo pod izgovorom da nema poziciju za njega.

Sada, kada je i u Torinu promenio poziciju pa umesto na krilu igra odmah iza najisturenijeg Belotija, što mu očigledno prija jer je u prethodne dve utakmice dao dva gola, Ljajić je ponovo među "orlovima".

"Na koju god poziciju selektor bude odlučio da me stavi, ja ću se potruditi da pružim maksimum. U Torinu sada igram odmah iza Belotija, ali umem da se snađem i po strani", izjavio je Ljajić po dolasku u Staru Pazovu na okupljanje nacionalnog tima.

Adem Ljajić se pridružio „orlovima“ #fss #ademljajic #orlovi #mundijal2018 #kvalifikacije

A post shared by MONDO (@mondoportal) on


"Uželeo sam se reprezentacije i saigrača i ovog sportskog centra. Vas nisam, ali dobro", našalio se Ljajić obraćavši se novinarima.

"Srećan sam što sam opet tu. Dobio sam novu šansu, na meni je da kroz treninge pokažem da zaslužujem to i videćemo kako će stvari teći dalje", nadovezao se i dodao:

"Nije mi bilo lako što nisam uz reprezentaciju, ali ekipa je pravila dobre rezultate i pokazala da može bez mene. Sada sam opet tu i mnogo mi je drago, a nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo".

I prošli put kada ga je Ljubinko Druolović vratio u nacionalni tim, bilo je to pred utakmicu sa Republikom Irskom. "Orlovi" su tada pobedili 2:1 u prijateljskom odmeravanju snaga, ali sada im predstoji daleko važniji duel - u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Posle okršaja sa Moldavijom u Beogradu naredne subote, selekcija Srbije u utorak igra u Dablinu.

"Nadam se da ćemo i ovaj put biti uspešni protiv Irske kao tada... Pratio sam kako je reprezentacija igrala, verujem u konačan uspeh i plasman na Svetsko prvenstvo. Nadam se da ću i ja doprineti tome".
Napadač Torina dobro je počeo sezonu, u dve utakmice Serije A postigao je dva gola. U pobedi protiv Sasuola 3:0 i remiju sa Torinom 1:1.

"Zadovoljan sam kako je počela sezona za mene, igrao sam dosta, dao dva gola u prethodne dve utakmice i fizički sam spreman. U dobroj sam formi, verujem da mogu da pomognem i reprezentaciji", samouveren je 25-godišnji fudbaler.

Osvrnuo se zatim i na klupska dešavanja - saradnju sa Sinišom Mihajlovićem i Andreom Belotijem, sjajnim napadačem "bikova" i italijanske reprezentacije.

"Miha je, po meni, najbolji trener u Italiji, drago mi je što mogu da sarađujem sa njim. Beloti je jako bitan za ekipu, stvarno se nadam da niko neće platiti tu klauzulu od 100 miliona i da će ostati".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC