• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ostaju svi, ODBIJAMO 10 miliona evra!

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić saopštio umirijuće vijesti za pristalice crveno-bijelih.

 FK Crvena zvezda - odbijee sve ponude, ostaje cijeli tim Izvor: MN PRESS

Dobre vijesti za navijače Crvene zvezde!

Uprava kluba odlučila je da odbije sve ponude za (određene) igrače kako bi Zvezda probala da "dočeka proljeće u Evropi".

Ovo je novinarima saopštio generalni direktor Zvezdan Terzić, uz opasku: "Biće teško, biće besparica, ali stisnućemo se do zime".

Dakle, ostaju i Boaći, i Kanga, i Donald...

"Ono što smo obećali, to smo ispunili. Ostvarili smo san i zadovoljstvo je veliko. Skromno smo ušli u projekat, a poslije osam evropskih utakmica pokazali smo da je stvoren tim koji ima karakter, sa šefom koji ima pobjednicki mentalitet", rekao je Terzić i nastavio:

"Imamo jaku grupu, ali vjerujemo da možemo da dočekamo proljeće u Evropi. U prilog tome ide odluka koju smo jutros donijeli, a to je da ODBIJEMO sve ponude koje smo imali za naše najbolje igrače u ovom trenutku. Bio je to veliki izazov jer bismo riješili neka finansijska pitanja, ali želimo da igramo u Ligi Evrope sa najjačim timom".

Upitan koji su to klubovi željeli igrače Zvezde, uslijedio je ovakav odgovor:

"Ne bih o imenima zainteresovanih klubova. Bili smo pred velikom dilemom. Imamo i velike rashode, a samo od Boaćija i Kange zaradili bismo sedam miliona evra!Odbijeno je 4 miliona evra za Boaćija, 3 za Kangu, 1.5 za Donalda...".

Igrači Zvezde dijele 1,2 miliona evra


Ugovori ističu Kangi, Donaldu, Damjanu Le Taleku i Slavoljubu Srniću.

"Razgovaraćemo sa svima. Sa Kangom smo mnogo toga dogovorili i u subotu ću se vidjeti sa njegovim menadžerom u Parizu. Svi ti igrači su izrazili želju da ostanu u Zvezdi. Nadam se da ćemo sve isplanirano i započeto privesti kraju na obostrano zadovoljstvo", rekao je Terzić.

On je istakao da Zvezdi ne treba više pojačanja, s obzirom na to da će svi pomenuti ostati u klubu.

"Mnogo igrača se nudi, čak i oni koje smo željeli u junu, a oni su tada odbijali. Nećemo da gomilamo igrački fond, bez obzira na to što smo svjesni da imamo mnogo utakmica ove jeseni", rekao je generalni direktor Zvezde.

O DERBIJU...

"Vjerovatno je prvi put jedan golman bio neocijenjen u derbiju, a drugi proglašen najboljim igračem. Bili smo dominantni i pokazali da imamo bolji tim, ali nažalost nismo iskoristili šanse. Žao mi je zbog toga, jer bi pobjeda u derbiju bila šlag na tortu za prethodna dva mjeseca, tokom kojih smo uradili više nego za prethodnih 10 godina, i na sportskom planu i na svakom drugom".

Dodao je da je imao sastanak sa trenerom Vladanom Milojevićem i sportskim direktorom Mrkelom i da je odlučeno da se ne dovode novi igrači do zime.

Da li se razgovaralo sa Vladanom Milojevićem o produžetku ugovora koji ističe po završetku sezone?

"Nismo još, ali vjerujemo da kad dođe vrijeme za to neće biti problema, jer je on pokazao da je odličan trener, a znamo koliki je zvezdaš i da je vrlo zadovoljan kako se stvari odvijaju".

O predstojećem periodu za fudbalere Zvezde, Terzić se poetski izrazio i već je najavio odlaganje meča protiv subotičkog Spartaka:

"Čeka nas paklen raspored, nećemo imati nijednu slobodnu srijedu do zimske pauze. Već je odložena utakmica sa Borcem iz Čačka, a biće i protiv Spartaka, koja je planirana za 13. septembar, dan pred dolazak BATE Borisova. Neće biti lako, ali vjerujemo u postojeći igrački kadar i stručni štab".

Terzićeva poruka navijačima je:

"Spremite se za nove radosti!".  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC