• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Nisam ništa obećavao, niti ću...

Autor mondo.ba

"Bitno je da dođu navijači, a mi ćemo dati sve od sebe", kazao je trener Vladan Milojević o utakmici sa BATE Borisovim, a nakon pobede protiv Javora kojom je bio zadovoljan.

 Zvezda javor 2:0, izjava Vladan Milojević Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Javor je "arihiviran", pa je reč "BATE Borisov" dozvoljena igračima Zvezde.

Vicešampion Srbije slavio je na gostovanju u Ivanjici protiv Javora (2:0) zahvaljujući "evrogolovima" Rikardinja i Mičela Donalda, već u uvodnih pola sata susreta, pa je osmeh na licu Vladana Milojevića, koga u četvrtak čeka debi u grupnoj fazi Lige Evrope, bio prisutan.

Prvo je analizirao današnji susret kojim je, u najvećem delu, zadovoljan.

"Mislim da je bila dobra i kvalitetna utakmica sa naše strane. Momci su uradili ono što smo se dogovorili. Dosta disciplinovano, nekim detaljima i segemtnima sam zadovljan, neke ćemo popraviti, a bitno je da smo pobedili u ovom prelepom ambijentu", naveo je mladi trener u izjavi za TV Arena Sport.

Na pomen BATE Borisova se nasmejao i...

"Utakmica za koju ćemo se spremiti. Pokazali smo karakter i ja stalno posmatram moje igrače na treningu i interesuje me taj mentalni sklop, psihologija, i mogu vam reći da sam zadovoljan. Odmoriće se i od ponedeljka se spremamo za utakmicu. Nikad ništa nisam obećavao, niti ću, bitno je da dođu navijači i mi ćemo dati sve od sebe", dodao je Milojević.

Trener Javora Srđan Vasiljević, čija ekipa nije imala lak raspored i zbog toga nije baš najbolje počela šampionat, kazao je da će njegovi igrači pokušali sve, ali nisu uspeli.

"Zvezda je u prvom poluvremenu kontrolisala igru i nismo mogli da dođemo do završnice. Pokušao sam u nastavku da uvedem kreativnije igrače, da sprovedemo akcije u završnom delu, ali nismo uspeli. Teško je igrati protiv protivnika kakav je Zvezda, a mi ćemo bodove tražiti sa nama ravnima", kazao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC