• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rikardinjo o golu: Lepo, ali mogu više

Autor mondo.rs

"Korak po korak stičem sve više samopouzdanja"

 Javor Zvezda 0:2, izjava Rikardinjo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Zvezdinom Brazilcu Rikardinju u Ivanjici pao veliki teret sa leđa.

Od dolaska u klub ovog leta nije pokazao kvalitet zbog kojeg je doveden, mučio se da nađe formu, ali je lepim golom na gostovanju Javoru pokazao da će ipak ojačati Zvezdu ove sezone.

Trener Vladan Milojević javno mu je pružao podršku, a on je u subotu uzvratio najboljom partijom od kada je stigao u Srbiju.

"Veoma sam srećan zbog današnje utakmice, i pobeda i gol došli su u veoma važnom trenutku. Možda se čini da smo rutinski trijumfovali danas, ali na terenu je to izgledalo drugačije. Javor je dosta bio fokusiran na odbranu, a takođe sam teren je nešto manjih dimenzija tako da nam je trebalo vremena da se naviknemo. Drago mi je da je sve na kraju ispalo najbolje po nas", rekao je Rikardinjo za klupski sajt.

Komentarišući gol, rekao je da ume i bolje da igra i pogađa.

"Mnogo mi znači pogodak, zaista je lep, ali ja mogu mnogo više od ovoga. Razgovarao sam i sa trenerom, zaista imam ogromnu podršku od njega i on mi je takođe rekao da od mene tek očekuje dobre partije i golove. Korak po korak stičem sve više samopouzdanja i to se vidi na terenu. Saigrači u svlačionici mi takođe mnogo pomažu, a siguran sam da će posle ove utakmice sve biti mnogo lakše".

Rikardinjo
Izvor: YouTube



Zvezda posle osam kola (uz meč manje) zauzima prvo mesto na tabeli, a Rikardinjo očekuje da serija uspešnih partija crveno-belih još traje.

"Prvenac u Zvezdinom dresu posvećujem svojoj porodici, supruga i ćerka su uvek uz mene, pružaju mi ogromnu podršku i očekuju od mene još bolje partije. Moram da istaknem da mi je u ovom trenutku najbitnije da je moja ekipa osvojila tri boda i da smo nastavili pobedom put ka tituli u domaćem šampionatu", dodao je Brazilac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC