• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi opet u Ligi šampiona: Da rastemo do Reala

Autor mondo.rs

Antonio Konte govorio o tome šta je potrebno da "plavci" krenu ka nivou najvećih evropskih klubova.



Čelsi se sprema za povratak u Ligu šampiona, a menadžer "plavaca" Antonija Konte traži da navijači imaju živce za svoj klub.

Italijanski stručnjak istakao je na početku novog evropskog putovanja da šampion Premijer lige mora postepeno da raste da bi dostigao nivo Reala ili Bajerna.

"Prvenstvo ne može da pomogne engleskom klubu jer je teško. Ipak, spremni smo, imamo dovono igrača za rotaciju i počinjemo put ka nečemu važnom. Potrebno je rasti korak po korak da bi bio kao Real ili Bajern. Jak tim nije lako napraviti", rekao je Konte na konferenciji za novinare u Londonu.

Čelsi će posle godinu dana pauze igrati Ligu šampiona, a prvi protivnik će mu biti debitant, ekipa Karabaga iz Azerbejdžana.

"Karabag je dobar tim. Znam nekoliko igrača jer sam vodio reprezentaciju Italije protiv Azerbejdžana. Biće neobična utakmica i moramo samo na nju da se koncentrišemo, sve ostalo će doći posle", kazao je Konte.

On je istakao da je veoma važno da Čelsi ide korak po korak.

"Prošle sezone smo imali nula šanse da osvojimo Premijer ligu. Gradimo nešto i potrebno nam je vreme. Davaćemo sve od sebe. Za mene je nešto novo igrati 60-65 utakmica u sezoni. Na visokom nivou to nije lako", naveo je italijanski trener.

Utakmica Čelsija i Karabaga igraće se u utorak od 20.45 na stadionu Stamford bridž u Londonu, u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC