• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majo Vujović skinut sa liste...

Dok ne stignu izvještaji posmatrača suđenja, Majo Vujović biće skinut sa liste arbitara za mečeve Superlige, a poslije će vjerovatno uslijediti i kazna.

 Majo Vujović skinut sa liste... Izvor: MONDO

Sudija Majo Vujović iz Novog Sada, kao i njegovi pomoćnici sa meča Crvena zvezda - Smederevo (2:1) odigranog u prošlu srijedu, skinuti su sa liste arbitara koji će biti delegirani za mečeve Superlige, pa tako i za utakmice 21. kola, koji su na programu u subotu i nedelju.

Radi se o privremenoj mjeri, koju je donio Sudijski odbor FSS, dok ne stignu izvještaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja, otkrio je novinarima predsjednik Sudijskog odbora FSS Bogoljub Stepanović.

Dakle, Vujović tek očekuje kaznu za propuste na meču Crvene zvezde i Smedereva, a do tada neće moći da dijeli pravdu.

"Još nismo dobili izvještaje posmatrača, iako je utakmica bila direktno na RTS. Ipak, cio Sudijski odbor FSS i više od milion ljudi mogli su da vide greške, kojih su svi svjesni. Ipak, sačekaćemo izvještaje posmatrača", rekao je Stepanović.

On nije ulazio u detalje oko toga šta se konkretno zamjera Vujoviću, ali sportska javnost već danima bruji o Kaduovom igranju rukom, prije nego što je nad njim napravljen i dosuđen penal, kao i o startu golmana Crvene zvezde Saše Stamenkovića na napadaču Smedereva Nenadu Mladenoviću, poslije kojeg je moglo da dođe do ozbiljne povrede igrača gostujućeg tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC