• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Sa Vošom - finale

Kapiten crveno-bijelih smatra da su sve utakmice do kraja sezone važne, ali da je meč sa Vojvodinom najvažniji.

 Lazetić: Sa Vošom - finale Izvor: MONDO

Crvena zvezda ne planira da silazi sa vrha tabele. Zato na svom stadionu mora da pobijedi Vojvodinu.

Poslije poraza u Kragujevcu od Metalca (1:2) i smjene trenera Vladimira Petrovića Pižona, na debiju Ratka Dostavića, lider je u srijedu savladao Smederevo (2:1). Sada mu predstoji teži zadatak, jer su Novosađani u drugom poluvremenu meča sa Partizanom, koji su doduše izgubili 1:2, potvrdili da posjeduju kvalitet.

"Posljednje partije i položaj na tabeli Vojvodine ne mogu da nas zavaraju. Radi se o ozbiljnoj ekipi sa dobrim pojedincima i sigurno da nas očekuje teška utakmica", počeo je Dostanić.

"Raduje me povratak trojice igrača poslije suspenzija i to je dodatni razlog za dobru atmosferu. Igrači jedva čekaju da počene utakmica i da pokažu kvalitet. Nadam se da će kapiten Lazetić biti spreman, koji se još uvijek oparavlja od povrede, baš kao i Ninkov. Zbog parnih žutih kartona utakmicu će propustiti samo Savio", zaključio je Dostanić.
Ako trener ima dilemu, kapiten Nikola Lazetić nema - igraće protiv Novosađana.

"Po svaku cijenu sam želio da igram protiv Smedereva, iako sam osjećao bolove u zadnjoj loži. Najbitnije je da nisam pogoršao povredu i da sve ide na bolje. U dogovoru sa šefom, napustio sam igru na vrijeme, u trenutku kada sam počeo da osjećam bolove", predočio je iskusni vezista.

Zvezda je jesenas pobijedila u Novom Sadu 1:0, ali se u Ljutice Bogdana još pamte dva poraza od "lala" iz prošle sezone.

"Svaka utakmica do kraja sezone nam je važna, ali protiv Vojvodine je možda i najvažnija. Naša želja je da pokažemo da je Zvezda na nivou na kojem mora da bude i da smo zasluženo prvi na tabeli. Radićemo sve da u nedjelju 'izginemo' na terenu i da damo sve od sebe da uz veliku podšku navijača zabilježimo novu pobjedu", završio je Lazetić.

Derbi 21. kola Jelen Superlige na programu je u nedjelju, od 18.45.

Ulaznice prodaju od subote. Svi oni koji imaju karte od meča sa Smederevom za sjevernu tribinu na kojima piše 300 dinara, mogu u nedjelju da uđu besplatno, samo je potrebno da istu zamijene na blagajni.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC