• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi golovi na "Grbavici" za utakmicu sa Belgijom

Autor mondo.ba

Do 1. oktobra 2017. godine izvršiće se radovi na unapređenju infrastrukture stadiona ”Grbavica” koje će Fudbalski klub Željezničar finansirati u vrijednosti od 147.444 maraka, saopšteno je danas iz FK Željezničar.

”Stadion 'Grbavica' tada će ispunjavati uslove iz kategorije '3' prema licenciranju UEFA-e”, naglasili su iz FK Željezničar.

Do 1. oktobra biće servisiran teren, urađena novinarska loža, renovirati se prostorije ispod zapadne tribine za odlaganje opreme medija i svlačionica za djecu koja dohvataju lopte.

Biće urađeni i molerski radovi, kao i uređenje svih svih ulaza na stadion. Izgrađeni će biti i toaleti za gostujuće navijače, prostor za prodaju pića, kao i nova proširena platforma za glavnu kameru, kamere u linijama šesnaesteraca na krovu tribine, itd... Isto tako, očistiće se i rastinje na prostoru pored i iza južne tribine, te uz parking istočne.

Biće kupljeni i novi golovi.

U toku su i radovi na rekonstrukciji reflektorske rasvjete koja je najznačajnija stavka pripreme stadiona 'Grbavica' za reprezentativni susret sa Belgijom 7. oktobra, ali i pripreme za kategoriju '3'. Radove na reflektorskoj rasvjeti sprovodi i finansira FS BiH”, piše u saopštenju FK Željezničar.

Osim spomenutih radova, u prošlom mjesecu počeli su i radovi na adaptaciji tri prostorije u galeriji na sjevernoj tribini koje će se koristiti za prodaju pića. Vrijednost tih radova iznosi 9.775 KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC