• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Zaslužili smo sreću

Trener Partizana podsjeća na izostanak Krstajića i smatra da njegovi igrači imaju psihološki problem kad povedu.

 Stevanović: Zaslužili smo sreću Izvor: MONDO

Partizan je svih pet proljećnih pobjeda ostvario na isti način - ranim "otvaranjem" protivnika. Najkasniji prvi gol u drugom dijelu prvenstva postigao je protiv Čukaričkog (25. minut).

Čačani su kapitulirali u četvrtom minutu, Kuljani u šestom, Novosađani u trećem, pa Borčanci u šestom...

Uprkos tako ranom vođstvu, crno-bijeli su se silno namučili da osvoje bodove protiv BSK-a. Sreća ih je pogledala u 92. minutu kada im je Marko Jovanović donio pobjedu.

Da je Fortuna umiješala prste na Omladinskom stadionu složio se i trener Partizana, Goran Stevanović.

"Ovo je bila teška utakmica po teškom terenu, koji nam je zadavao dosta problema. Naišli smo na organizovanog i čvrstog protivnika. Kao i u srijedu protiv Vojvodine, i danas smo poveli veoma rano, ali smo se kasnije povukli i, praktično, pozvali rivala u svoj šesnaesterac", izjavio je Stevanović na konferenciji za novinare poslije meča.

Trener Partizana je objasnio da su igrači iz "veznog" reda morali bolje da igraju, ali i da je ekipi nedostajao povrijeđeni kapiten Mladen Krstajić.

"U prvom poluvremenu smo dominirali, ali bez ideje u završnici. Nije bilo sprinta i ubacivanja igrača iz veznog reda. Sami sebi smo napravili problem, ali nam je nedostajao i Krstajić, koji je 'gazda' u odbrani", dodao je Stevanović.

"Razgovaraću sa igračima o tom psihološkom problemu da, kada postignemo gol, povučemo se i dozvolimo protivniku da nas napadne. Danas smo imali sreće, ali smo je zaslužili. Ne može ni uvijek da se igra atraktivno i pobeđuje. Došlo je do malog pada, ali sada imamo sedam dana odmora do sljedeće godine", zaključio je Stevanović.

Trener BSK-a Šefki Arifovski ocijenio je da je Partizan zahvaljujući iskustvu došao do pobjede i da ne bi bilo nezasluženo da je njegov tim osvojio bod.

"Utakmica je bila zanimljiva, kvalitetna i dinamična. Ne bi bilo nezasluženo ni da je bilo neriješeno. Uspjeli smo da se vratimo poslije primljenog gola, ali je u završnici meča Partizan pokazao kvalitet i iskustvo i došao do pobjede", rekao je Arifovski.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC