• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rijeka nagradila dečaka koji je Vučiću rekao...

Autor mondo.rs

Šampion Hrvatske ugostio malog Tina Popovića, koji je bio nedavno u Beogradu i kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi trebalo da izabere da navija za Zvezdu ili Partizan, a ne za Rijeku.

Osmogodišnji Tino je veliki navijač Rijeke, a to je pokazao kada je nedavno bio u Beogradu i u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, na pitanje za koga navija odgovorio: "Za Rijeku".

Na to mu je Vučić rekao da bi trebalo da izabere neki veći klub, poput Crvene zvezde ili Partizana, ali mališan je ostao veran Rijeci.

"Treba da izabereš malo veći klub od Rijeke, Hajduka, Dinama", rekao mu je Vučić prilikom razgovora sa grupom dece iz Rijeke, Kostajnice i Zadarskog zaleđa, polaznicima letnje škole "Sveti Sava", koji su u glavnom gradu Srbije učili o srpskom jeziku, pismu (ćirilici), književnosti i kulturi.

PODSETITE SE TOGA

Vučić i dečak
Izvor: Tanjug

Rijeka je odlučila da nagradi ovog osmogodišnjaka za vernost, pa je bio gost kluba na utakmici protiv vinkovačke Cibalije, a dobio je na poklon dres sa potpisima svih igrača.  

Hrvatski mediji su posvetili mnogo pažnje ovom susretu Vučića i mališana, posebno apostrofirajući detalj razgovora sa Tinom.

Nekoliko dana nakon toga, predsednik Srbije je primetio da je to za hrvatske medije bila velika tema, a nije, recimo, postavljanje ustaških tabi i simbola u Jasenovcu.

"Pa, zar Zvezda i Partizan nisu veći klubovi od Rijeke, Dinama, Hajduka?! Šta je tu toliko strašno? Ili, valjda, treba deci da bude zabranjeno da navijaju za srpske klubove ili veće klubove?! To im je tema, a nije postavljanje ustaških znakova, to im je bogougodno delo. Ali, jeste im strašan zločin ako nekome kažete navijaj za veći klub, pa makar taj 'strašni' klub bio i neki srpski klub. Strašan sam zločin počinio, čekam da me pozovu u Hag zbog toga, pritom nisam rekao ništa ružno o bilo kom drugom", rekao je Vučić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC