• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karlo napušta Nemačku? "Mnogo kritikujete"

Autor mondo.rs

Italijanskom treneru ne sviđa se pritisak kakav ima u Bajernu iz Mihena. A bio je i trener Real Madrida...

Fudbaleri Bajerna nisu na idealan način počeli novu sezonu, ali s obzirom na kvalitet igračkog kadra i ove sezone trebalo bi da se lako domognu titule u Bundes ligi.

Međutim, trofeji u domaćim takmičenjima nisu bili dovoljni ni Pepu Gvardioli koji je klub napustio nakon tri sezone u kojima se "samo" domogao polufinala Lige šampiona, pa je stoga sličan modus ocenjivanja primenjen i na Karlu Anćelotiju.

I to se italijanskom treneru uopšte ne sviđa.

Prethodnih dana spekulisalo se o tome da bi mogao da napusti klub, odnosno Mario Basler je kazao da ima informaciju da on u januaru odlazi u Kinu, a evo još nagoveštaja...

"Ima previše kritika", počeo je iskreno u intervjuu za nemački "Skaj Sports" trofejni trener i dodao: "Navikao sam na to, ali iskreno ovo je prevršilo svaku meru. Mnogi pričaju o strategiji, taktici i pozicijama igrača. To je previše, fudbal je jednostavnije, verujte".

Kada je rekao "kritike" Anćeloti je mislio na nastupe bivših legendi Bajerna koje sada rade za TV stanice i često kritikuju njegovu taktiku, ali i na igrače među kojima ima nezadovoljnih.

Robert Levandovski se tako nedavno pobunio i u izjavi za medije poručio da bi klub trebalo da troši više novca, dok je nezadovoljan i Tomas Miler koji ne briljira kod Anćelotija i mnogi pretpostavljaju da je to zbog drugačijeg fudbala koji forsira Italijan.

Da li je ovo dovoljan razlog da se Anćeloti "spakuje" već u januaru i da bez ikakvih briga zarađuje novac u Kini ili je u pitanju samo spekulacija i novo "miniranje", saznaćemo brzo.

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC