• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tavamba: Još bolje nego protiv Videotona

Autor mondo.rs

Robusni napadač Partizana Leandre Tavamba jedva čeka da debituje u grupnoj fazi Lige Evrope. "Želim da dokažem i sebi i svima da mogu da igram fudbal na tom nivou takmičenja", kaže on.

 Tavamba: Još bolje nego protiv Videotona Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Leandre Tavamba je velika snaga Partizana u napadu i potencijalno "moćno oružje", ako dobije dovoljno "municije" od saigrača.

Značajno je doprineo plasmanu crno-belih u grupnu fazu Lige Evrope, a pred meč sa ekipom Jang bojs u Švajcarskoj (četvrtak od 19 časova, TV Arena sport), kaže da jedva čeka da zaigra kako bi video sopstvene mogućnosti u tom rangu takmičenja.

"Ovo je nešto posebno za mene, prva utakmica u ovom takmičenju i želim da vidim kakav je fudbal na ovom nivou i kako se ja tu snalazim", rekao je Tavamba srpskim izveštačima iz Švajcarske.

 Tavamba je bio strelac i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, potom kvalifikacijama za Ligu Evrope. Da li je naoštrio nišanske sprave i u prvoj utakmici grupne faze?

"Spreman sam da igram. Sada mi se ukazala šansa da se oprobam i u ovom takmičenju, koje je drugo po kvalitetu u Evropi i želim da dokažem, najpre sebi, a potom i ostalima, da imam kvalitet da igram u ovom rangu. Ne osećam pritisdak, nikada ne igram pod pritiskom, ovo je samo još veća motivacija za mene. Želim da uživam i dam sve od sebe", kaže Kamerunac.

Kaže da je tim Partizana kvalitetan i da se na osnovu iz prošle sezone nadogradio novi kvalitet.

"Novi momci su doneli novu pozitivnu energiju, pogotovo golman Stojković koji pravi čuda na golu. Nadam se daćemo zajedno dati sve od sebe i napraviti nešto pozitivno. Samopouzdanje nam rastze iz meča u meč, ali ne smete da budete prepotenti, jer to može da vam se obije o glavu. Sa kvalitetom koji imamo i uz punu koncetraciju, spremni smo da uradimo nešto dobro", kaže napadač Partizana.

Da li će u Švajcarskoj biti dovoljno da Partizan ponovi igru iz meča protiv Videotona u Felčutu?

"Možemo bolje! Sa novim igračima i novim kvalitetom, postali smo još moćniji", odlučno odgovara Tavamba.

RASPORED PARTIZANA U LIGI EVROPE

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC