• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salihović potpisao za HSV

Autor mondo.ba

Nekadašnji bh. reprezentativac Sejad Salihović vratio se u Bundesligu, u kojoj je proveo veći dio karijere. Iskusni vezni fudbaler, koji po potrebi može da igra po lijevoj strani, potpisao je ugovor do kraja sezone sezone sa Hamburgom.

 Salihović potpisao za HSV Izvor: MONDO/Samir Cacan

Ovo je na zvaničnoj klupskoj internet stranici potvrdio HSV, uz obrazloženje da je transfer bilo moguće realizovati bez obzira što je prelazni rok završen, jer je Salihović bio slobodan igrač.

Salihović je igrač sa velikim iskustvom u Bundesligi što je dokazao tokom niza godina. Uz to radi se o univerzalnom fudbaleru, koji uspješno može igrati na nekoliko pozicija u timu“, rekao je Jens Tod, sportski direktor HSV-a.

Nakon što su se povrijedili Nikolaj Miler, Aron Hunt, Filip Kostić i Rik van Drongelen, klub iz Hamburga je odlučio da pojača igrački kadar, a Salihovića su vidjeli kao idealno rješenje.

Popularni Sejo za reprezentaciju BiH odigrao je 47 utakmica i postigao četiri gola, bio je dio tima koji je nastupao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

Tokom klupske karijere igrao je za Herthu, Hoffenheim, Renhe iz Pekinga i posljednju polusezonu za švajcarski St. Gallen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC