• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSBIH – puna podrška Meši Baždareviću!

Autor mondo.ba

Mehmed Baždarević ostaje selektor "zmajeva", uz punu podršku FSBIH.

Šokantni poraz BiH od Kipra uzdrmao je stolicu Mehmeda Baždarevića, koja se ljuljala i nakon pobjede nad Gibraltarom, ali selektor neće pasti.

Baždarević je danas dobio punu podršku Izvršnog odbora FSBIH da nastavi sa poslom, što bi (za sada) trebalo da smanji tenzije u bh. Fudbalskoj javnosti.

"Usvojen je izvještaj selektora A tima, Mehmeda Baždarevića, sa proteklih kvalifikacionih utakmica protiv Kipra i Gibraltara. Za predstojeće kvalifikacione utakmice koje naša reprezentacija igra sa Belgijom u Sarajevu i Estonijom u Talinu daje se puna podrška selektoru, stručnom štabu i reprezentativcima. Zaključeno je da je potrebno iskoristiti sve potencijale i kapacitete u FSBiH, kako bi se provođenjem neophodnih aktivnosti stvorili svi potrebni preduslovi za pripremu i odigravanje utakmica koje se igraju narednog mjeseca“, saopšteno je iz FSBIH poslije sjednice Izvršnog odbora.

Na današnjoj sjednici usvojen je i izvještaj selektora U21 selekcije, Vinka Marinovića, sa kvalifikacione utakmice protiv Rumunije i prijateljske utakmice protiv Crne Gore, te Informacija o finansijskoj situaciji FSBiH, kao i Informacija o aktivnostima za narednu kvalifikacionu utakmicu protiv Belgije koja će se odigrati 07.10.2017. godine na stadionu Grbavica u Sarajevu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC