• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola najbolji trener svijeta

Šef stručnog štaba Barselone Žozep Gvardiola proglašen je za najboljeg trenera svijeta u izboru francuskog nedeljnog lista "Žurnal di dimanš".

 Gvardiola najbolji trener svijeta Izvor: MONDO

List je okupio cijenjeni fudbalski žiri u sastavu Visente del Boske (selektor reprezentacije Španije), Marčelo Lipi (selektor reprezentacije Italije), Otmar Hicfeld (selektor reprezentacije Švajcarske), Arsen Venger (Arsenal) i Didije Dešan (Olimpik Marsej), koji je dao glas 39. godišnjem Gvardioli, pod čijim je vođstvom Barselona prošle sezone osvojila rekordnih šest trofeja u šest različitih takmičenja.

"Barselona već duže vrijeme igra sjajno, a ja smatram da je Gvardiola najzaslužniji za to. Uvijek ću podržati trenera čija ekipa igra dobro", izjavio je Del Boske.

Prošle sezone Barselona je osvojila titulu prvaka Španije, Kup kralja i nacionalni Superkup, kao trofej Lige šampiona, evropski Superkup i titulu prvaka svijeta.

"Glasam za Gvardiolu, jer Barselona igra ubijedljivo najljepši fudbal na svijetu, za šta njen trener nesumnjivo ima velike zasluge", rekao je Hicfeld.

Ove sezone klub iz Katalonije trenutno na tabeli Primere dijeli prvo mjesto s madridskim Realom, dok je u Ligi šampiona izborio plasman u četvrtfinale, gdje će igrati protiv londonskog Arsenala.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC