• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger o navijačima Kelna: Čudo da smo i igrali

Autor mondo.rs

Šta Francuz kaže o incidentima u 1. kolu Lige Evrope

Utakmica Arsenal - Keln, kojom se nemački klub vratio na evropsku scenu posle 25 godina, ostaće duže upamćena po problemima sa navijačima nego po konačnom rezultatu.

Gostujuće pristalice stigle su u London u ogromnom broju (20.000) iako su imale samo 2.900 karata za svoje sektor i zabranu da budu na drugim delovima stadiona "Emirati".

Ipak, Nemci su izbegli tu zabranu i "raštrkali" se po celom stadionu, a o incidentima, sukobima navijača - međusobnim i sa policijom pisalo ce tokom čitave večeri i jutra. U međuvremenu, reagovala je i UEFA i pokrenula postupak protiv oba kluba.

Evo šta o čitavom slučaju kaže menadžer Arsenala, Arsen Venger.

"Pravila su poštovana i gostima je prosleđeno 3.000 karata, ali je očigledno da ih je došlo mnogo više, kao i da su izazvali značajnu gužvu i uznemiravanje van stadiona. Mnoge karte su preprodane i kupovane 'na crno' i to je veoma razočaravajuće. Iznenadilo me je što je meč uopšte odigran. Mislio sam da neće biti, jer ne očekujem od policije da preuzima bilo kakav rizik".

"Živimo u društvu koje je 100 odsto sigurno i mislio sam da se nadležni neće kockati kada sam video slike sa stadiona. Ipak, moram priznati da su se naši navijači dobro suočili sa situacijom i da nije bilo pogoršavanja". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC