• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda tim, Voša nije

Milan Đuričić: "Vojvodina nije tim!"; Aleksandar Kristić: "Momci su odligrali odlično i svi su bili podređeni timu".

 Zvezda tim, Voša nije Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u jednoj od najboljih igara ove sezone deklasirala Vojvodinu i ponovo se vratila na lidersku poziciju Jelen Super lige.

Zvezdi je pomogla i otvorenija igra Vojvodine, koja u Beograd nije došla da se brani, ali je njen trener Milan Đuričić poslije meča ocenio da je novosadski tim ispao naivan.

"Dobro smo otvorili utakmicu. Imali smo gol šansu, ali smo onda primili dva gola naivno i neodgovorno poslije grešaka, iako smo imali posjed lopte. Ovaj tim nema agresiju i to je naš najveći problem. Vojvodina ima pojedince, ali nije tim i samo na momente smo prikazali timsku igru. Protiv ovakve Zvezde to nije dovoljno", rekao je Đuričić

On je pohvalio štopere Zvezde, jer su odlično čuvali Dragana Mrđu i povukao paralelu sa zadnjom linijom svog tima, kritikujući što isto tako nije čuvala Dejana Lekića, koji je lako primao lopte.

"Vojvodina nije tim i moja obaveza je da to iznivelišem do polufinala Kupa sa Partizanom".

Na konferenciji za medije se umjesto prvog trenera Crvene zvezde Ratka Dostanića pojavio prvi pomoćnik Aleksandar Kristić, koji je istakao da su crveno-bijeli do pobjede došli timskom igrom.

"Momci su odligrali odlično i svi su bili podređeni timu. Ovo je pravac kojim Zvezda treba da ide dalje, ka osvajanju 'duple krune'. Zvezda može još bolje", rekao je Kristić.

Kapiten Nikola Lazetić još jednom je pokazao da je izuzetno važan za ekipu Crvene zvezde.

"Ovo je važna pobjeda za nas. Pokazali smo da smo zasluženo na prvom mjestu. Rekao sam prije meča da ćemo doći do pobjede samo ako izginemo na terenu i tako smo igrali."

Miloš Trifunović je sijao od sreće zbog prvog gola u dresu Zvezde.

"Dobro smo ušli u utakmicu i svih 90 minuta smo kontrolisali igru. Najsrećniji sam na svijetu i nadam se da će biti još golova. Imali smo pritisak jer nam Partizan diše za vratom, ali ako ovako nastavimo titula će biti naša".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC