• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: BATE arhiviran, Superliga je važna

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je ponosan na svoj tim, koji se posle evropske utakmice u potpunosti okreće meču protiv Voždovca.

 Milojević: BATE arhiviran, Superliga je važna Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je posle mnogo godina zaigrala na evropskoj sceni i u prvom meču Lige Evrope remizirala sa ekipom BATE Borisov pred svojim gledaocima (1:1).

Taj meč bio je specifičan za igrače, emotivno i fizički zahtevan, ali crveno-belima mnogo znači i nastup u Superligi, zbog čega brzo moraju da se oporave za utakmicu protiv Voždovca, izjavio je trener Zvezde Vladan Milojević.

Taj meč igra se u nedelju na "krovu" gradskog rivala u okviru 10. kola domaćeg šampionata od 17 časova.

POMERIO TRENING ZBOG KOŠARKAŠA

Vladan Milojević je na konferenciji za novinare čestitao srpskim košarkašima plasman u finale Evropskog prvenstva i poželeo im da osvoje zlatnu medalju. "Ponosan sam na momke. Očekujem da ćemo uzeti zlato. Pokazalo se šta znači kolektivni duh i snaga. Jedva čekamo finale. Šta god da urade, oni su za nas pobednici", rekao je Milojević i otkrio da je na zahtev igrača pomerio trening u petak kako bi fudbaleri Crvene zvezde gledali košarkašku reprezentaciju Srbije u polufinalu protiv Rusije.

"Treba brzo da se oporavimo od utakmice protiv BATE Borisova, okrećemo se prvenstvu koje nam mnogo znači. Lepo se osećam, ima umora i neprespavanih noći, ali zato je lep ovaj posao", rekao je Milojević na konfereciji za novinare.

Utakmica će se igrati tri dana posle nastupa crveno-belih u prvom kolu grupne faze Lige Evropa.

"Ritam je bio dobar, prava evropska utakmica. Ponosan sam jer smo stvarno vratili Zvezdu tamo gde pripada. Očekujem da će tu i ostati, mnogo, mnogo godina. Zvezda je pokazala da je velik i dostojanstven klub", naveo je Milojević.

Ipak, trener Zvezde naveo je da odmah moraju da se koncentrišu na važan duel u Superligi.

"To je ekipa koja igra dobro, što govore i rezultati i zato moramo da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Još sa sigurnošću ne znam u kakvom su stanju svi igrači, tako da ću o sastavu odlučiti nakon poslednjeg treninga. Važno je da su igrači polako shvatili zahteve i mnogo im je lakše kada znaju šta treba da rade na terenu", dodao je Milojević.

Navijači i fudbalska javnost dobro pamte da je Voždovac prošle sezone pobedio Zvezdu pred kraj prvenstva, posle čega su crveno-beli izgubili titulu prvaka.

"Tako se namestilo prošle sezone... Pokazalo se da je to bila prelomna utakmica, ali to je prošlo. Idemo da igramo i ne bih mnogo o tome", rekao je Milojević.

PAROVI 10. KOLA

Subota

Vojvodina – Napredak (19.00, Arena sport 1)

Nedelja

Mačva – Radnik (16.00)

OFK Bačka – Čukarički (16.00)

Voždovac – Crvena zvezda (17.00, Arena sport 1)

Javor – Zemun (19.00)

Partizan – Radnički (19.00, Arena sport 1)

Borac – Rad (19.00)

Tabela: Crvena zvezda (-2) 19, Vojvodina 19, Voždovac 18, Radnički 18, Spartak (-1) 17, Partizan (-2) 16, Čukarički 13, Radnik 12, Mladost 11, Napredak (-1) 10, Zemun (-1) 9, Mačva 9, Rad 8, Bačka 6, Javor 3, Borac (-1) 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC