• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić najavio promene u timu za Radnički

Autor mondo.rs

Partizan dočekuje Radnički u 10. kolu Superlige Srbije. Miroslav Đukić kaže da će šansu dati Antonovu i Mitroviću. Solomon otkrovenje...

 Miroslav Đukić Partizan Radnički Niš Izvor: MN PRESS

A, sada malo i drugi...

Posle zahtevnog i teškog gostovanja Partizana u Bernu, gde je u četvrtak remizirao 1:1 protiv Jang Bojsa u prvom kolu Grupe B Lige Evrope, trener sprskog šampiona Miroslav Đukić najavio je promene u timu za meč protiv Radničkog u Superligi Srbije.

Crno-beli će u nedelju od 19 sati ugostiti Nišlije u Humskoj, a tim koji će se suprotstaviti "Realu sa Nišave" biće prilično izmenjen u odnosu na onaj koji je nastupio u Švajcarskoj.

"Imamo malo vremena za oporavak, ali Partizan uvek ide na pobede. Zbog umora ćemo morati da rotiramo, da šansu damo svežim igračima i mogu da kažem da će u ekipi biti dosta novih fudbalera", rekao je šef stručnog štaba Partizana.

Đukić je potencirao da opravdanja nema i ne sme da bude.

"Motivacija mora da postiji kao što Partizan mora da ima prepznatljiv stil, niko te ne pita da li si umoran", dodao je trener crno-belih.

Utakmica protiv Radničkog biće prilika da za "parni valjak" debituju igrači koji su ugovor potpisali poslednjih dana prelaznog roka - Nemanja Antonov i Milan Mitrović.

"Antonov je fizički spreman i realno je da igra protiv Radničkog. Isto važi i za Mitrovića, čeka šansu i dobiće je", najavio je Đukić.

Teofilus Solomon oduševio je mnoge u Bernu. Za kratko vreme pokazao je da može da bude od velike koristi.

"Solomon je pravo otkrovljenje za nas. Nema limit i mislim da će tek biti pravo pojačanje za Partizan", pohvalio je mladog fudbalera šef stručnog štaba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC