• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS: Kovačeviću novi mandat

Delegati Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske jednoglasno su izabrali Milu Kovačeviću za novog-starog predsjednika.

 FS RS: Kovačeviću novi mandat  Izvor: MONDO

Od ukupnog broja delegata (55), Skupštini su prisustvovala njih 52, a 51 je ispunio listić na kojem je pisalo ime Mile Kovačevića, uz jedan nevažeći listić (Kovačević nije želio glasati sam za sebe).

To je ono najznačajnije što se dešavalo na Izvještajno-izbornoj Skupštini FSRS koja je održana u hotelu "Monument" na Mrakovici.

"Zahvaljujem na obavezi, ali i na povjerenju koje ste mi dali. U protekle dvije godine mnogo toga smo uradili da srpski fudbal krene putem opravka i to će nam biti cilj i u ovom četvorogodišnjem mandatu. Možemo biti ponosni na Prvu ligu, ali i one niže, jer danas smo došli u situaciju da više ne pitamo ko i gdje sudi, ko su službena lica, već ko igra na terenu. FSRS je postao servis klubovima i igračima, a tako treba da bude i u budućnosti", izjavio je novi-stari predsjednik FSRS, Mile Kovačević za "Fokus".

On je po reizboru iskoristio svoje pravo i imenovao dva potpredsejdnika, a to su Milorad Sofrenić i Staša Košarac, koji je zamijenio Draška Ilića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC