• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babarogić: Klubovi Srbije, uvažavajte se

"Dogovorili smo se da ne komentarišemo ni suđenje, ni neke druge odluke i dešavanja po tuđim klubovima. A, upravo to eskalira", kaže Babarogić.

 Babarogić: Klubovi Srbije, uvažavajte se Izvor: MONDO

Povodom sve učestalijih verbalnih sukoba u štampi i medijima, predsjednik Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije Branimir Babarogić rekao je u ponedeljak da klubovi takvim ponašanjem praktično sijeku granu na kojoj sjede.

"Na posljednjem Upravnom odboru Zajednice Superlige dogovorili smo se da ne komentarišemo ni suđenje, ni neke druge odluke i dešavanja po tuđim klubovima. Vidimo da to eskalira izjavama pojedinih fudbalskih funkcionera, što ide direktno na štetu našem fudbalu", rekao je Babarogić.

On je podsjetio da takvo ponašanje nekih čelnih ljudi u srpskom fudbalu kao direktnu posljedicu ima stvaranje loše slike u svijetu.

"To će se svakako odraziti i u drugim segmentima fudbalske igre, prije svega u poslovnoj politici, ali i prilikom transfera igrača", rekao je Babarogić.

On je izrazio nadu da će se takve situacije ubuduće izbjegavati i da će najzad u klupskom fudbalu Srbije zavladati veće uvažavanje.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC