• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović za MONDO: Golove daje porodica

Trenutno najbolji strijelac JSL stabilnost nalazi u supruzi Milici i pomisli na bebu koju očekuje. Gledao ga Pari sen Žermen.

 Kaluđerović za MONDO: Golove daje porodica Izvor: MONDO

Uz talenat nadograđen napornim radom, fudbalerima je za vrhunska dostignuća neophodna i "mirna glava". Naročito napadačima, kada u ključnom trenutku treba da "nanišane i opale".

Andrija Kaluđerović je nesumnjivo ima, iako mu je tek 22. godina. To dokazuje na terenu, u dresu Rada. Poslije 21. kola Jelen Superlige domogao se čelne pozicije liste strijelaca, sa 13 pogodaka.

Učeniku škole OFK Beogarda, koji se "kalio" u Njegošu, Mačvi, Hajduku sa Liona, Spartaku i pirotskom Radničkom, nagrada je stigla u vidu poziva Radovana Ćurčića da sa reprezentacijom Srbije krene na put u Japan na prijeteljski meč.

Svjestan je da mu je stabilnost van terena neophodna za uspjeh na terenu. Nalazi je u supruzi Milici, inače voditeljki popularne emisije "Milica na kvadrat".

"Na putu" je i dijete, koje će ga, kako kaže u intervjuu za MONDO, učiniti najsrećnijim čovjekom na svijetu.

"Milica i ja smo se zabavljali dvije godine, a godinu dana prije braka smo živjeli zajedno. Upoznao sam ženu svog života i riješio da se ženim. Usput smo saznali i da je trudna. U braku mi je super", počinje priču Kaluđerović.

"Osjećam se stabilnije. Kad god dođe do toga da nešto ne ide kako treba, supruga je tu da me podrži. Mislim da je to najvažnije i zbog toga se odlično slažemo".

Da li vam je i na terenu krenulo kada ste saznali da ćete postati otac?

"Tako ispada... (Smijeh)... Šalu na stranu, istina je da sam počeo da tresem protivničke mreže baš onda kada mi je Milica rekla da ćemo da dobijemo dijete, pa slobodno mogu da kažem da mi je ta radost bila pokretač i da mi je tada krenulo na bolje".

Kada očekujete prinovu?

"Beba će se roditi za nešto više od mjesec dana. Nestrpljivi smo i jedva čekamo. Biće dječak i oboje smo srećni zbog toga. Krstiće ga moj prijatelj i kolega iz Hajduka iz Kule, Filip Kasalica, pa će mali po njemu dobiti ime".

Koliko se vaša supruga razumije u fudbal?


"Ne razumije se baš najbolje, ali dobro... Vremenom će da nauči. Ima želju, to je najvažnije".

Trenutno ste na čelu liste strijelaca Jelen Superlige. Kakav je osjećaj?

"Biti najbolji golgeter je osjećaj koji je i više nego sjajan, ali ne želim da stanem i da se na tome završi. Za mene je to veliki motiv i zadovoljstvo je dokazivati se iznova. Težiću ka tome da iz utakmice u utakmicu budem sve bolji".

Pričalo se da imate potpisan predugovor sa Francuzima. Ima li istine u tim pričama?


"Nemam nikakav predugovor i o tome ne znam ništa. Čuo sam samo da su dolazili ljudi iz Pari sen Žermena da me gledaju, ali ništa nije konkretizovano".

Pominje se i da bi Vas "vječiti" rado vidjeli u svojim redovima. Gdje biste prije otišli, u Zvezdu ili Partizan?

"Prevashodni cilj mi je da odem preko granice, jer su tamo bolji uslovi, ali ne bih se žalio ni da odem na Topčidersko brdo. Bila bi mi velika čast da zaigram u nekom od naših najvećih klubova", zaključio je Andrija Kaluđerović.

(A. Nanević - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC