• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti ponovo obuva kopačke!

Autor mondo.ba

Legendarni kapiten rimske "vučice" vraća se na teren.

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti ponovo će obuti kopačke, bar na kratko.

Naime, "Princ Rima", koji danas slavi 41. rođendan, nastupiće u petak na humanitarnom meču u Gruziji, koji organizuje bivši fudbaler Milana i reprezentativac ove zemlje Kaha Kaladze.

Nekadašnji defanzivac "rosonera", nakon što je završio fudbalsku karijeru, okrenuo se politici, te je postao ministar u vladi Gruzije.

Utakmica u petak imaće humanitarni karakter, kako bi se prikupila sredstva za obnovu nacionalnog parka Borjomi-Karaguali, prvog ove vrste na Kakvazu.

Tokom rata između Rusije i Gruzije u požaru je stradalo 230 hektara šume, a očekivanja su da će meču prisustvovati više od 50.000 gledalaca, te da će uspjeti skupiti novac za obnovu ovog parka prirode.

Osim Totija, na utakmici u Tbilisiji nastupiće brojne fudbalske veličine, poput Paola Maldinija, Andreja Ševčenka, Havijera Zanetija, Rivalda, Karlesa Bujola, Zvonimira Bobana, Dide, Luke Tonija, Ernana Krespa, Vensana Kandele...

Podsjetimo, dugogodišnji kapiten Rome, koji je posljednji meč odigrao 28. maja protiv Đenove (3:2), odlučio je da se penzioniše u 41. godini.

U dresu voljenog kluba, jedinog za kojeg je nastupao tokom više nego uspješne 25-godišnje karijere, odigrao je 619 mečeva i postigao 250 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC