• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšeni navijači Zvezde u Kelnu

Autor mondo.rs

Osmoricu navijača crveno-belih koji su došli na meč Lige Evrope privela je nemačka policija

Osmorica navijača Crvene zvezde, koji se nalaze na listi od 500 potencijalnih huligana, uhapšeni su u Kelnu iz predostrožnosti, preneo je nemački list "Ekspres".

Policija je nemačkom listu potvrdila informaciju o privođenju navijača, ali i navela da u gradu nije bilo incidenata. Među privedenima je i Ivan Bogdanov, jedan od vođa navijača, koga nemačka policija ima evidentiranog pod nadimkom "Ivan Grozni".

Bogdanov je već pravio incidente na fudbalskim utakmicama. On je bio predvodnik huligana koji su prekinuli fudbalsku utakmicu Italija - Srbija u Đenovi 2010, zbog čega je u Italiji osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom deportovan u Srbiju. Bio je i među navijačima koji su posle incidenta sa dronom uleteli na stadion na meču Srbija - Albanija u Beogradu, u oktobru 2014. godine.

Prema najavama Zvezdu bi na današnjem meču protiv Kelna u Ligi Evrope trebalo da bodri oko 5.000 navijača. Polovina bi trebalo da doputuje iz Srbije, a polovina iz Nemačke i okolnih zemalja.

Policija je u Kelnu spremna dočekuje večerašnji duel, pa je u pripravnosti oko 2.300 policijaca koji će brinuti o bezbednosti. Navodi se da su spremni i vodeni topovi u slučaju da dođe do problema na tribinama.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se večeras od 19 časova.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

EKE

Takvima i nije mjesto tamo . Ciganin sam srcem i dusom ali smatram da takvo "navijanje" i nije potrebno na severu . Otisao covjek da se reklamira , nista drugo . Oni koji "idu" mozda mogu i primjetiti da je navijanje sve kilavije . Pitam se zasto !?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC