• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Zvezda odavno nije bila bolja

Autor mondo.ba

Trener Sarajeva Husref Musemić Husref Musemić smatra da Crvena zvezda može da izbori evropsko proljeće u konkurenciji Kelna, Arsenala i BATE Borisova.

 Husref Musemić: Crvena zvezda može do evropskog proljeća Izvor: MN PRESS

  Legendarni golgeter beogradskog kluba iz 80-tih godina prošlog vijeka u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da je i sam plasman u grupnu fazu Lige Evrope uspjeh, ali vjeruje da izabranici Vladana Milojevića mogu da naprave i korak dalje.

"Zvezda ima dobar tim koji može prijatno da iznenadi, a kao bivši fudbaler s optimizmom očekujem prolazak u narednu fazu. Biće teško, ali ne i neizvodljivo. Crveno-bijeli mogu u da izvuku povoljan rezultat u Kelnu, kojem ne cvjetaju ruže, vjerujem da imaju snage za to. Milojević je dobro posložio ekipu, uprava je dovela dobre igrače i mislim da Zvezda odavno nije bila bolja", rekao je Husref Musemić banjalučkom dnevniku.

Izvor: Nebojša Šatara/MONDO

Priznao je da se često čuje telefon sa nekadašnjim saigračima iz crveno-bijelih i najavio dolazak na stadion "Rajko Mitić" na utakmicu protiv Arsenala.

"Često se čujem sa Stevanom Stojanovićem i Mitrom Mrkelom, održavamo naše prijateljstvo. Imam namjeru da dođem na 'Marakanu' i pogledam utakmicu protiv Arsenala ukoliko mi obaveze dozvole. Biće to pravi spektakl", dodao je nekadašnji centarfor Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC