• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džomba: Hajduk ne namješta, raskrinkati mafiju!

Nikola Džomba iskoristio sjednicu Skupštine FSS da pozove na borbu protiv "fudbalske mafije" i na rigorozno kažnjavanje svih koji namještaju utakmice.

 Džomba: Hajduk ne namješta, raskrinkati mafiju! Izvor: MONDO

...Ako ih namještaju.

Finansijer Hajduka iz Kule javio se za reč nakon što je predsjednik FSS Tomislav Karadžić iskritikovao Zajednicu superligaša za loše vođenje domaćeg fudbala. Finansijer kulskog Hajduka je rekao da je, kao ćlan Zajednice, čekao da se za reč jave ili predsjednik Branimir Babarogić ili generalni sekretar Miodrag Janković, ali da je, pošto oni ćute, on želi nešto da kaže, jer je osjetio sramotu poslije "opravdanih kritika Karadžića".

On je istakao da se u fudbalskoj javnosti digla prašina oko dva meča Hajduk - Spartak (2:1) i Crvena zvezda - Napredak (2:1), jer su ishodi tih mečeva navodno bili dogovoreni. Džomba je odbacio tvrdnje da njegov klub učestvuje u takvim rabotama.

"Odgovorno tvrdim da Hajduk ne namješta utakmice, ali sam spreman da idem pred sve fudbalske i državne organe. Neka ispitaju i saslušaju sve aktere, neka se sprovede detaljna istraga. Hajduk je pretposljednji na tabeli, može i da ispadne iz lige...Priča se i o 'poluvremenu u Beogradu'. Ja ću vam reći o čemu se radi. O tome da je bio dogovoren ishod meča Zvezda - Napredak. Neka se i to sve ispita. Zvao me je Dragiša Binić (čelnik Napretka) da mi kaže kako su njega iz Zajednice obavijestili da je meč dogovoren. Nije htio da mi kaže ko mu je to rekao. Takvi ljudi i ne treba da vode Zajednicu, a ako Binić nije rekao istinu, onda njemu nema mjesta u fudbalu. Pozivam sve nadležne da raskrinkaju fudbalsku mafiju! Hajduk na ovome neće stati", rekao je Džomba.

Finansijer Hajduka je rekao i da je ponosan što je glasao za Karadžića kada je svojevremeno izabran za predsjednika FSS i da sa tim i dalje neki ne mogu da se pomire.

Govor je završio više nego zanimljivom konstatacijom. "Titulu osvaja onaj klub koji je dobar sa hajdukom. Onaj ko nije ne piše mu se dobro. Tako će biti i ove sezone".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC