• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fabregas dao gol sa slomljenom nogom!?

Kapiten Arsenala Sesk Fabregas po svemu sudeći izveo je penal sa frakturom fibule desne noge, a kasnije izdržao još desetak minuta na terenu, pre nego što je na nosilima iznijet.

 Fabregas dao gol sa slomljenom nogom!? Izvor: MONDO

Navijači Barselone bili su bijesni na sudiju Masima Busaku, kada je Švajcarac u 84. minutu start Karlesa Pujola nad Seskom Fabregasom okarakterisao kao jedanaesterac.

Djelovalo im je da su oštećeni...

Pujol je isključen, a kapiten Arsenala Fabregas, pridigao se i izjednačio na 2:2 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona, uprkos činjenici da je Barselona početkom drugog poluvremena imala vođstvo od 2:0.

Ostatak utakmice, Fabregas je jedva izdržao na nogama, a nije mogao da bude zamijenjen, jer je menadžer Arsenala Arsen Venger već bio izvršio tri izmjene.

Sa posljednjim sudijskim zviždukom, Fabregas je pao na travu i sa terena stadiona Emirati odnijet je na nosilima... Kasnije se ispostavilo da mu je Pujol polomio nogu i da je Fabregas sa frakturom fibule desne noge izveo jedanaesterac protiv kluba u kojem je ponikao...

Poslije svega, djeluje suludo da Venger nije odmah izveo Fabregasa, kada je vidio da ovaj jedva stoji, jer je u tom trenutku Barselona već imala igrača manje, a do kraja je ostalo manje od deset minuta.

"Nisam dobro", rekao je Fabregas engleskim novinarima.

"Moramo da sačekamo da vidimo težinu povrede, ali se nadam da ću igrati prije kraja sezone", skeptičan je Fabregas, koji zbog parnih žutih kartona svakako ne bi igrao u revanšu narednog utorka na Kamp Nou staidonu, ali ukoliko bude morao da završi sezonu već 1. aprila, onda bi to bio veliki udarac za Arsenal.

"Bojim se da je nešto ozbiljno puklo. Zapeo sam iz sve snage kada sam šutirao penal i shvatio sam da ne mogu da hodam čim sam krenuo po loptu koja je bila u golu", objasnio je Sesk Fabregas.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC