• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanić: Ništa od BiH, braniću za Srbiju

"Dilema kod mene ne postoji. Dres Srbije je ono što me privlači i odazivam se pozivu", kaže najbolje ocijenjeni golman Superlige, Milan Jovanić.

 Jovanić: Ništa od BiH, braniću za Srbiju Izvor: MONDO

Kada su Radomir Antić i Radovan Čurčić pozvali golmana Spartaka, Milana Jovanića da brani boje Srbije u meču sa Japanom (7. april), u medijima se pojavila dilema oko toga da li će Jovanić obući srpski ili dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Interesovanje za najbolje ocijenjenog golmana Superlige pokazao je i novi selektor BiH, Safet Sušić, ali dileme nije bilo tamo gdje je najvažnije - kod mladog Novosađanina.

"Dilema kod mene ne postoji. Dres Srbije je ono što me privlači i odazivam se pozivu da nastupim na prijateljskoj utakmici reprezentacije Superlige i Japana", jasan je bio Jovanić u izjavi za "Sportski žurnal".

Selektor reprezentacije Srbije Antić i trener odabranog tima Superlige Čurčić dali su prednost Jovaniću i golmanu Vojvodine Željku Brkiću u odnosu na ostale čuvare mreže u Superligi.

Jovanić je rođen 1985. godine u Novom Sadu, a još 2004. godine otišao je u Australiju, gdje je dvije sezone branio za Pert Glori. FK Novi Sad vratio ga je u svoje redove 2006. godine i Jovanić je branio na Detelinari tri sezone, dok ljetos nije prešao u novog Superligaša, Spartak iz Subotice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC