• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloš Krasić odbio turske milione?

Miloš Krasić nije želio da nastavi karijeru u Turskoj, iako bi ga potpis ugovora sa Fenerbahčeom momentalno promovisao u red multi-milionera!

 Miloš Krasić odbio turske milione? Izvor: MONDO

Krilni napadač CSKA iz Moskve, prema saznanjima SOS kanala, dobio je ponudu koja se "ne odbija" od strane vlasnika Fenera, ali je Krasić uspio da kaže "NE" milionima i sačeka ponudu kluba iz zemlje u kojoj se, prema njegovom mišljenju, igra bolji fudbal nego u Turskoj.

Navodno, Fenerbahče je pripremio ugovor po kojem bi Krasić zarađivao tri i po miliona evra godišnje (!?) i to bez bonusa i premija, ali to nije impresioniralo našeg reprezentativca, koji očigledno očekuje da neki od evropskih giganata i realizuje višemesečna interesovanja za njegove usluge.



Strani mediji preplavljeni su spekulacijama oko toga da bi Krasić mogao da pređe u Milan, Liverpul, Real Madrid, Juventus, Atletiko Madrid, itd.

U januaru se transfer nije dogodio, sezona u Rusiji je počela prošlog mjeseca, a naredna prilika za to biće kada u Zapadnoj Evropi počne ljetnji prelazni rok, početkom jula. Tada će u Rusiji biti pauza u prvenstvu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC