• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Pobjeda Borca je samo podstrek za rad

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Uprkos osvojenim bodovima, trener Borca Zoran "Kiza" Milinković nije bio pretjerano zadovoljan igrom crveno-plavih, posebno u drugom poluvremenu susreta sa Slobodom (1:0) u 10. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Borac - Sloboda, izjave Zoran Milinković, Slavko Petrović Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su do pete pobjede u šampionatu BiH i petog mjesta na tabeli stigli pogotkom Petra Kunića u 4. minutu utakmice na Gradskom stadionu.

U prvom dijelu su bili bolji rival od Tuzlaka, ali su u nastavku "pali", žestoko su se branili i na kraju odbranili "minimalac".

Za vikend u Kranju

Reprezentativnu pauzu, crveno-plavi će iskoristiti za dalji rad, a naredne subote će otputovati u slovenački Kranj, gdje će odigrati prijateljski meč sa ekipom Triglava.

"Ono što je bilo važno su tri boda i vidjelo se da smo u prvom dijelu izgledali dobro, ali smo u nastavku značajno pali. Jesmo se grčevito branili, ali tako igra ekipa koja je opterećena rezultatom. Nismo uspjeli da se više smirimo, da više uspostavimo pas igru u drugom poluvremenu i moram da kažem da je Sloboda bila bolja i da smo stvarno trpili veliki pritisak u tom dijelu", rekao je Milinković i čestitao pobjedu svojim izabranicima.

Ali...

"Uprkos pobjedi, ostali smo na istom poslije mjesec dana zajedničkog rada. Da bismo ostvarili ciljeve, čeka nas još jako mnogo posla. Pobjeda me jeste obradovala, ali je više vidim kao podstrek za dalji rad", dodao je strateg Banjalučana i poželio sve najbolje kolegi sa klupe Slobode Slavku Petroviću i ekipi sa "Tušnja".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Strateg Tuzlaka Slavko Petrović takođe nije imao razloga za zadovoljstvo igrom Slobode, ali niti rezultatom.

"Ako se uđe u utakmicu kao što smo mi ušli u prvom poluvremenu, onda se više ne može ni očekivati. Mi smo jako 'bitni' došli poslije pobjede nad Željezničarom, a onda, što ja na Balkanu normalno, pali. Lice mog tima u prvom dijelu je bilo jako loše. Borac je s druge strane, moram priznati bio dobar, spustio je loptu i igrao brzo i zasluženo stigao do prednosti. U drugom dijelu potpuno druga slika. Preuzeli smo inicijativu i pokušali da dođemo barem do izjednačenja, ali nam to nije uspjelo. Ostaje žal barem za jednim bodom, ali moramo gledati da na nekim drugim mjestima stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Petrović i zahvalio se Banjalučanima na gostoprimstvu uz lijepe želje "Velikanu iz Platonove" u nastavku prvenstva.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav

Super, pobjedili smo ali brate ne komplikuj sa sastavom! Idealan sastav: Trkulja, Dujaković, Puzigaća, Ojdanić, Janičić, Radulović, Galešić, Čudić, Veselinović i Kunić. Probaj jednu bez Danilovića, ništa te ne košta!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC