• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA: Biće priče sa RTS-om

Zvaničnici UEFA razgovaraće sa predstavnicima RTS-a o odluci da ne emituje direktan prenos utakmice četvrtfinala Lige šampiona, umesto kojeg je u utorak emitovan prenos Skupštine Srbije.

 UEFA: Biće priče sa RTS-om Izvor: MONDO

U saopštenju, UEFA navodi da su pitanja kazni i kompenzacija povjerljiva informacija.

U UEFA nisu želili da komentarišu informaciju da bi RTS mogao da plati odštetu od milion evra, o čemu se spekulisalo u srpskim medijima.

Navodi se da su ugovori sa emiterima predmet nacionalnog zakonodavstva svake zemlje, kao i da programska šema ponekad može biti promjenjena.

Sjednica Skupštine Srbije, na kojoj se odlučivalo o usvajanju deklaracije o osudi zločina u Srebrenici, poklopila se u utorak sa terminom igranja četvrtfinalne utakmice Lige šampiona.

Na oba kanala RTS-a je, u vreme kada je trabalo da bude emitovana utakmica između Bajerna i Mačester junajteda, išlo obavještenje da će na molbu predsjednice Skupštine Srbije Slavice Đukić-Dejanović biti nastavljen prenos skupštinskog zasedanja, a da će snimak utakmice biti emitovan naknadno.

Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić izjavio je za Danas da su nadležni u vlasti obećali da će platiti eventualnu štetu Javnom servisu zbog toga što zbog prenosa sjednice iz Skupštine Srbije nije emitovao predviđeni prenos fudbalske utakmice u Ligi šampiona.

Predsjednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da parlament nema novca za nadoknadu RTS-u zato što je ta medijska kuća prenosila sjednicu parlamenta.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC