• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavi: Nemamo izbor, idemo na pobjedu

Goran Stevanović očekuje bolju igru Partizana u odnosu na oni iz prošlog kola protiv BSK i nada se novoj pobjedi protiv Spartaka.

 Plavi: Nemamo izbor, idemo na pobjedu Izvor: MONDO

Partizan u subotu od 18 sati dočekuju ekipu Spartaka, u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Aktuelni šampion Srbije zaostaje dva boda za liderom prvenstva Crvenom zvezdom.

Trener crno-bijelih Goran Stevanović očekuje tešku utakmicu protiv "golubova", ali i napominje da njegovi fudbaleri zbog zaostatka na tabeli nemaju izbora, već da moraju da pobjede.

"Očekujem sličnu utakmicu kao protiv BSK-a. Spartak je trećeplasirana ekipa na tabeli, ima igru i dobar ambijent i dolaze nam posle pobjede u prošlom kolu. Ali, svi znaju koje su naše ambicije, pretendujemo na najviši plasman. Nemamo mnogo izbora, kao ni u prethodnim mečevima, idemo na dobar rezultat i pobjedu", rekao je Stevanović.

Partizan je u prošlom kolu pobjedio BSK iz Borče sa 2:1, golom Marka Jovanovića u sudijskoj nadoknadi vremena. Stevanović je svjestan da na Karaburmi nije sve išlo onako kako treba, a na to je skrenuo pažnju i igračima.

On je istakao da bi svi u ekipi trebalo da razmišljaju pozitivno, pošto su crno-bijeli ovog proljeća ostvarili pet pobjeda i jedan nerešen rezultat.

"Igraćemo na mnogo boljem terenu nego što je to bilo prošle nedjelje. Tada nismo igrali dobro, nismo mogli da dođemo do pasa, ali smo ipak pobjedili. Od Partizana se očekuje dobra igra, a mislim da smo ostavili dobar utisak u prvenstvu. Volim kritike, jer kada padnemo, to se odmah primjeti. A mi ćemo se truditi da ne padnemo", poručio je trener Partizana.

Na pitanje novinara da prokomentariše izjave predsjednika Partizana Dragana Đurića, koji je rekao da crno-bijeli igraju loše, strateg srpskog šampiona rekao je da je, poslije korektnog razgovora, zajedno sa fudbalerima dobio podršku uprave.

"Moram da poštujem mišljenje ljudi iz uprave kluba. Razgovarali smo i objasnio sam situaciju u kojoj se nalazimo. Našli smo pozitivno rješenje. Nema potrebe da se oko toga diže pompa u medijima", rekao je on.

Stevanović je istakao da je veliki problem za Partizan to što će šest igrača putovati sa reprezentacijom Srbije u Japan, na prijateljsku utakmicu.

"To je ogroman problem za nas. Partizan je zaslužio da mu se izađe u susret i prepolovi spisak na tri igrača. Čeka nas paklena sezona i potreban nam je svjež tim", rekao je Stevanović.

Sve utakmice 22. kola Super lige Srbije igraju se u subotu.

(Beta/MONDO - foto: www.partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC